Am intrat în linie dreapta cu campania electorală. Sunt foarte dezamăgit. Mă așteptam la o campanie axată pe problemele cetățenilor și ale orașului . Însă am asistat la un teatru ieftin, cu actori de 2 bani. Actorii principali dați că fiind câștigători de către sondajele de opinie,sunt Flutur și Cosmin.

Flutur e un personaj care are ceva pierderi de memorie .Când vorbește, de fapt se plânge că nu a reușit să facă proiecte pentru Botoșani, dă vină pe Consiliul Local. El vorbește de ultimii 4 ani de primărie că și cum nu ar avea experiență și mai vrea o șansă. Patru ani de zile am avut un primar absent din proiecte, dar prezent în scandaluri. Am așteptat că orice cetățean care își plătește taxele și impozitele, cu implicări în donații mai ales la începutul pandemiei,să vină domnul primar Flutur Mugurel Cătălin să spună cum a gestionat începerea școlii.

Am primit doar niște cifre și câteva mustrări aruncate către directorii care conduc aceste instituții. Am primit multe mesaje de la părinți cu liste de necesar date de la școală sau grădiniță. Asta înseamnă că nu au fost distribuit un necesar real făcut după necesitatea fiecărei instituții școlare . Sub 4 ani de mandat avem un Botoșani oraș și un Botoșani sat . Botoșani oraș se termină acolo unde un om important are casă și s a vrut asfalt și imediat cu următoarea casă, a început Botoșani sat unde nu se asfaltează stradă ci se pune piatră că pe uliță . În patru ani a reușit să pună doar praf pentru oraș,economie,turism,edificii istorice. Nu a făcut NIMIC.

Se laudă cu Aquapark Cornișă început acum muți ani și cu câteva străzi asfaltate. Domnule Primar a asfalta o stradă este NORMAL într-un oraș păstorit de un bun gospodar. Acum în plin plan electoral a venit cu ideea strălucită de a scădea chiriile celor care își desfășoară activitatea în piețe ,să crească salariul angajaților, să facă modernizări (nu știm cu ce venituri că la primărie bugetul.era cu minus ), că oricum acesta instituție nu trebuie să fie pe profit .Domnule Primar în funcție Flutur e grea contabilitatea !!! Dacă mergem pe principiul degeaba decât deloc gratis ,zic să nu mai încasăm chirii.

Domnule primar care vă vreți primar (a 4-a oară), să știți că nu meritați să conduceți acest oraș și nici nu meritați respectul cetățenilor .Nu ați făcut Nimic, ați îndatorat un oraș întreg pentru niște autobuze închiriate și ați abandonat cetățenii din toate zonele.

Domnule Viceprimar cu atribuții derizorii!!! Cosmin Andrei, dacă tot implementați cu atâta zor proiectele doamnei Firea, poate încercati să plantați niște iarbă pe stațiile de autobuz ale domnului primar Flutur ..sau pe autobuze, că pentru stațiile de autobuz, avem de așteptat 5 ani .Magnifică perioadă de implementat proiecte marca Flutur. După ce ați scăpat din mână Urban Serv-ul(neamurile astea) ați pierdut administrarea piețelor și cimitirelor,ați arătat cât de mult va interesează curățenia orașului și mediul curat și sănătos .Parcă militati pentru deschidea parcurilor ? De ce nu ați militat și pentru curățenie ? Curățenia și igienizarea din jurul parcurilor, a grădinițelor!!!

Cumva e un blat politic între voi cei de la PSD și cei de la PNL.  Ați plasat „siguranță unui viitor” în „facem ce trebuie ” ,că să aibă și dl.Flutur ceva activitate în campanie ? Prea vorbea nostalgic despre USL și prea se plângea că nu i-ați susținut proiectele în consiliul local! Cu așa candidați mari făuritori de proiecte pe hârtie,în dată de 27 septembrie cetățenii să vă trimită acasă cu aplauze la scenă deschisă . Ne-am săturat de voi ! Ne-am.săturat de blaturi politice și de administrație făcută în devafoarea cetățenilor .

Oricum ați intrat în istorie prin incompetența de care ați dat dovadă 12 ani respectiv 8 ani. Domnule Viceprimar cum puteți să spuneți că rezolvați problemele cetățenilor doar dacă ajungeți Primar , în condițiile în care în cei 8 ani de administrație nu ați învățat și nici nu ați făcut NIMIC? Mă rog , v-ați uitat la TV și v-ați fotografiat , pe banii cetățenilor. Ce ne garantează nouă că cetățeni că odată cu funcția va revine ce v-a lipsit timp de 8 ani .Poate o să spuneți că să scoateți Botoșaniul din noroi, veți putea doar dacă, ajungeți președintele României.

Un bun manager face tot posibilul să obțînă rezultate pozitive și să fie plus valoare pentru echipa lui .Însă voi cei care nu ați investit nici 1 leu din muncă voastră, nu știți ce înseamnă valoarea materială și nu veți ști niciodată să apreciați valoarea resursei umane . Municipiul Botoșani este al cetățenilor care trăiesc aici și nu este câmpul vostru de joacă și de blaturi politice! Maturizați-va!

Catalin Silegeanu-Candidat Independent la Primaria Municipiului Botosani , pozitia 12 pe buletinul de vot.