La USR Botosani liderii cedeaza nervos! Demisii de pe listele electorale cauzate de vicepresedintele Hobjila!

Nou scandal in USR Botosani. Nici nu a apucat sa se termine campania electorala si filiala locala USR se afla din nou in mijlocul unui scandal de proportii! Lista de candidati la Consiliul Local a USR s-a descompletat peste noapte, unul din cei aflati pe lista pe pozitii fruntase, Florin Tudose renuntand la calitatea de candidat. USR a tinut ascuns acest scandal in speranta ca liderii formatiunii il vor indupleca pe Tudose sa se razgandeasca insa nu au reusit. Demisia a fost inregistrata la Judecatoria Botosani si Florin Tudose si-a pierdut calitatea de candidat iar USR are o lista incompleta la CL si nu mai poate face nimic pentru a remedia situatia.

Scandalul a rasuflat in USR pe surse fiind tinut ascuns de liderii formatiunii.

Acestia au aflat de demisia din calitatea de candidat a lui Florin Tudose de pe facebook, unde acesta a postat o informare pe o pagina de comunicare interna.

Motivul pentru care Tudose si-a dat demisia este acelasi pentru care partidul a fost tarat in nenumarate scandaluri: vicepresedintele Ady Hobjila. Acesta l-a acuzat pe Florin Tudose ca face jocul PSD in aceasta campanie electorala dupa ce l-a vazut pe acesta band o cafea la o terasa cu Dan Deleanu, finul Doinei Federovici si unul din candidatii PSD la aceste alegeri. De acolo a pornit scandalul care a culminat cu demisia lui Florin Tudose.

Ady Hobjila este candidat pe prima pozitie din partea USR la Consiliul Judetean insa nu se stie daca va vedea cum arata pe interior sala de consiliu deoarece sondajele nu-i dau prea mari sanse sa ajunga consilier chiar si de pe prima pozitie. Cert este ca Ady Hobjila s-a ales dupa aceasta campanie cu un dosar penal, fiind cercetat de politie in urma unei reclamatii facute de Catalin Silegeanu.

Cel mai probabil modul slab in care USR Botosani isi face campanie alegand atacuri murdare la adresa tuturor a intins nervii la maxim in aceasta formatiune politica.

Liderul USR Botosani, Andrei Dranca, ca de obicei nu a comentat situatia din partid. Desi a fost sunat si i-au fost trimise si mesaje cu intrebari, acesta nu a dorit sa raspunda.

Surse din partid spun ca Florin Tudose a fost amenintat sa nu se retraga de pe liste, o alta candidata, fosta numaratoare de voturi PSD  Raluca Curelariu spunandu-i ca-i va trimite niste bodyguarzi la usa sa discute cu el daca nu isi va retrage cererea:
E un butoi de pulbere la USR si asa este de cand s-a stricat atmosfera, de cand l-au pacalit pe Gelu Graur si au reusit sa se puna ei si rudele lor pe liste. Sunt mult care stau cu demisiile in mana. Oricum, dupa alegereri, la ce rezultate se anunta, nu-i vedem bine pe Dranca, Hobjila si ceilalti care au confiscat partidul si il conduc ca pe firma lor„.

de |2020-09-23T07:45:27+03:0023 septembrie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment