S-a inventat furtul electoral cu o singura mana! In Botosani: Doina Federovici !

Le-a facut pensii speciale si la primari, Doina si colegii ei din PSD. Asta ca sa-i tina in partid pe aia multi care-i au, colectati tot prin frauda, printr-o ordonanta care a liberalizat traseismul. E o pupatura mare in fund pentru primarii PSD si un cadou neasteptat pentru ceilalti. Cadou otravit, cu semnficatie, care nu va face decat sa submineze credinta acestora in valorile liberale sau taraniste sau ecologiste. Si unii dintre ei poate vor carmi la PSD ca „acolo se poate”.

Smecheria daca n-ar fi pe bani publici in care oricum Doina isi baga picioarele, ar fi geniala. Le maresti interesul sa traga pentru tine in campanie, sa nu vina altul la putere sa schimbe legea. Adica sa ne bage in normalitate. Ce interes ar mai avea un primar PNL de exemplu sa vina partidul sau la putere cand stie ca-i va micsora pensia! Absolut nici unul. Deci mita a imbracat niste forme la care nici cei mai tari excroci din lume nu puteau visa: se da direct din Parlament cu votul!

Si deloc de neglijat, toata fenta e si cu recul la alegerile locale. Cat vor mai trage primarii astia cu pensii speciale sa iasa Doinita presedinte de Consiliu Judetean. DOINA CEA CRESCATOARE DE PENSII va fi sloganul! Vai, vai, vai…parca-i si vad cu poza ei in piept, explicandu-le varstnicilor despre egalitatea in sanse si despre cum va fi bine cu Doina sefa la judet. Dar pana atunci sigur va mai inventa ea sau PSD-ul ceva sa tina hoarda de primari dorinici de realegere in priza. Ca-s usor de pacalit si se vand ieftin.

Pai sa-i vad atunci pe astia de societatea civila cum reactioneaza cand electoral vor fi invitati de PSD la „discutii”, ca se practica. Ca ei nu au pensii speciale si probabil nici nu vor avea. Nici profesorii nici doctorii nici inginerii nici agricultorii nici muncitorii si nici functionarii. In schimb Doina si gasca ei au si vor avea privilegii si le vor cersi votul. Nu ca sa faca societatii un bine. Doar ca sa-si pastreze ei statutul, functiile si avantajele.

de |2020-09-23T09:24:20+03:0023 septembrie 2020|Editorial, TOP NEWS|

Leave A Comment