Disperare maxima la PSD. Sondajele nu arata bine deloc pentru Cosmin Andrei in lupta pentru Primaria Botosani si PSD a trecut la actiuni disperate! Astazi consilierul local Gabi Tanase si el candidat la inca un mandat pe locul 9 la CL a fost surprins si fotografiat rupand si adunand din cutiile postale ale blocurilor din zona Scolii nr 11 pliantele contracandidatilor.

El era insotit de inca doi tineri din PSD. Practic acestia adunau toate pliantele si zirele electorale ale candidatilor PNL ata la Primarie cat si la Consiliu Judetean, le rupeau si le aruncau. Acestia au fost surprinsi si fotografiati, actiunea desfasurandu-se in jurul pranzului cand parintii isi luau copii de la scoala. Fotografia este elocventa!

Disperarea lui Tanase este de inteles. Locul 9 nu ii asigura o pozitie sigura de consilier si tanarul PSD-ist s-a obisnuit sa fie la putere. Ultimele calcule arata ca PSD nu va putea face majoritatea in CL chiar si dupa o alianta cu ProRomania, cele doua partide fiind condamnate la macar 4 ani de opozitie, dupa ce au fost la putere aproape 8 ani si au pus bete in roate la orice investitie din partea executivului Primariei.

Furtul din cutii postale este o infractiune pedepsita de Codul Penal. Practic Tanase si restul din PSD care il ajutau au intrat in intimitatea cetatenilor si le-au violat corespondenta. Nimeni nu poate garanta ca cei din PSD nu au luat si altceva din cutiile postale ale botosanenilor.

Presedintele Organizatiei Muncipale PNL, Viorel Iliuta declara in legatura cu cazul mentionat:

Nu am vazut inca pozele. Daca cei din PSD au facut asa ceva trebuie sa raspunda in fata legii. Partidul National Liberal se gandeste serios sa sesizeze organele competente si sa formuleze o plangere penala. Astazi vom lua o decizie. Este stilul PSD sa procedeze astfel, ei nu stiu sa se promoveze in campania electorala decat prin minciuni si zvonuri false. Nici nu ar avea ce spune pentru ca au distrus judetul si orasul cat timp l-au condus„.