Bataie de joc pe banii publici! Consilierul local Gabriel Tanase, candidat pe locul 9 pe lista PSD si-a luat concediu medical de la SGA (Apele Romane), institutia de stat unde lucreaza, pentru a putea face campanie electorala. Directorul SGA a comfirmat faptul ca Tanase este in concediu medical. El este platit pe perioada concediului medical din banii statului, din bani publici.

Gabriel Tanase a fost surprins astazi in zona Scolii 11 cotrobaind prin cutiile postale ale botosanenilor si golindu-le de materialele electorale PNL. El este in concediu medical.

Cazul consilierului PSD aflat in concediu medical si care face campanie electorala va intra in atentia Politiei. Si cei de la SGA vor deschide o ancheta. Cel mai probabil va fi luat la intrebari si medicul care a dat acest concediu medical, presupunandu-se ca boala lui Tanase e grea si nu are voie sa munceasca.

Citeste si https://botosaninecenzurat.ro/2020/09/24/atat-ii-duce-mintea-doina-si-cosmin-sunt-disperati-psd-isti-au-iesit-la-dezlipit-afise-si-la-golit-cutiile-postale-de-pliantele-contracandidatilor/