Comunicat de Presă Costel Șoptică- PREȘEDINTE CONSILIUL JUDEȚEAN BOTOȘANI

      Dragi botoșăneni,

Candidatura mea la funcția de Președinte al Consiliului Județean Botoșani înseamnă asumarea unei mari responsabilități față de voi toți, care aveți nevoie să vă puneți speranța în cineva care vrea, știe și poate să le facă viața mai bună.

Am, bineînțeles și o motivare personală pentru candidatura mea:

  • eu, Costel Soptică, sunt un om ambițios, învățat de mic cu munca și conștient că numai prin multă silință poți realiza ceva.
  • eu, Costel Șoptică, vreau să demonstrez tuturor că pot face pentru acest județ lucruri la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze, că pot să fac imposibilul posibil și să aduc civilizația de secol XXI în comunitățile noastre.

Când am spus că am 100 de soluții pentru Botoșani nu am compus doar un slogan – chiar am aceste de soluții și  vă asigur că, în timp, vor deveni și mai multe. Programul meu electoral este îndrăzneț și vizionar dar totodată realist și realizabil. E un program în care cred și în care îmi pun mari speranțe.

Succesul depinde în primul rând de noi, cei care votăm. Niciodată nu am avut o oportunitate mai bună de a schimba în bine fața județului nostru și implicit calitatea vieții noastre de zi cu zi. Nu putem lăsa județul acesta să cadă din nou în capcana mincinoșilor și incompetenților din PSD. În capcana acelora care și-au legat de partid, de politică, absolut toate realizările din viața lor, începând de la studii, loc de muncă, funcții, casă masă, mașină și ce și-or mai fi făcut ei. A acelora care nu au împlinit nimic, dar nimic în viața lor pe cont propriu și care au folosit politica doar pentru beneficiul lor, uitând de datoria pe care o aveau față de concetățeni.

M-a durut mult în acești ani să văd județul controlat de astfel de oameni și fiecare zi de suferință m-a motivat pentru proiectul în care m-am lansat împreună cu echipa PNL. Eu personal și echipa cu care vin în fața dumneavoastră am intrat în politică având fiecare, anterior, realizări importante legate de studii, carieră profesională, chiar de business-unii, considerând că acestea sunt atuurile noaste pentru a fi și buni oameni politici.

Da, cred că un om care a demonstrat că poate izbândi în viața personală este credibil că poate izbândi și în politică. Nu invers. Avem nevoie de certitudini, nu de experimente. Iar eu și echipa liberală considerăm că oferim aceste certitudini, o echipă care exprimă unitate, integritate, profesionalism, eficiență, moralitate și echilibru, acestea fiind valori care fac diferența intre noi și alții.

Timpul trece repede.

Multe oportunități au fost ratate pentru județul nostru și nu vrem ca asta să se întâmple în continuare. Nu mai vrem ca Botoșaniul să fie considerat un pol al sărăciei. Avem șansa de a ieși din paradigma neputinței. Avem șansa de a arăta că putem face mult mai mult decât să ne plângem de milă și să dăm vina pe soartă.

Dragi botoșăneni, să demonstrăm că suntem mulți, că suntem uniți, neobosiți și că suntem foarte serioși. Avem soluții și vrem să facem lucruri bune pentru acest județ. PSD a făcut deja suficient rău și că doar asta poate face și în continuare. E de-a dreptul jignitor pentru noi să ne comparăm cu ”intelectualitatea” PSD-istă, cu diplome mincinoase, reprezentate de Federovici, Budăi, Lupașcu sau Rotaru.

Avem acum șansa de a întoarce către succes soarta județului nostru. Programul electoral prezentat de mine este cel mai îndrăzneț, vizionar și totodată realist și realizabil. Avem șansa de a ieși din paradigma neputinței. Avem șansa de a arăta că putem face mult mai mult decât să ne plângem de milă și să dăm vina pe soartă.

Pe 27 septembrie vom bate PSD și vom scrie istorie.

Votați candidații PNL! Votați COSTEL ȘOPTICĂ- PREȘEDINTE CONSILIUL JUDEȚEAN BOTOȘANI

Victorie PNL!

Comandat de: PNL Botoșani, Realizat de: TEKIT WEB ELECTRONICS S.R.L., Cod mandatar financiar: 21200012
de |2020-09-25T08:36:10+03:0025 septembrie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment