Surse: Cosmin Andrei este nou primar al Botosaniului! Diferenta este mica, de doar 22 de voturi! Se renumara!

Neasteptat, Catalin Flutur pare sa fi pierdut lupta pentru Primaria Botosani. El a fost invins, conform numaratorii paralele de la PNL, la numai 22 de voturi de catre principalul sau urmaritor, Cosmin Andrei. Cel mai probabil vom asista la o renumaratoare a voturilor, PNL solicitand deja acest lucru Biroului Electoral Municipal.

PSD a zdrobit PNL si in lupta pentru Consiliul Local, existand posibiliatea sa isi faca majoritate simpla si sa isi numeasca ambii viceprimari.

Intr-o declaratie de presa Catalin Flutur a admis infrangerea la 22 de voturi sustinand ca va face contestatii:

Au fost niște alegeri total atipice. O muncă dusă de fiecare dintre competitorii electorali. Suntem aproape de un subiect care este unic. Am adunat voturile pe toate secțiile de votare. Este o diferență de 100 de voturi între competitorii electorali. Pentru mine, puțin ciudat, în condițiile în care am câștigat 45 de secții de votare. Sunt foarte intrigat de faptul că în primele 20 de minute, după ora 21.00, când s-au închis secțiile de votare. Mi-au venit rezultatele de la zece secții de votare. Și nu erau absolut normale. Am recuperat în timp foarte mult. Nu cred că putea cineva să valorifice votul în 20-30 de minute. Cred că pot să existe și niște erori și vom contesta. Eu personal voi contesta, ca să mă lămuresc dacă e adevărat sau nu. Au fost foarte mulți președinți de secții de votare care au fost numiți într-un mod, nu vreau să spun cum au fost numiți. Au pus în timpul zilei pe toți din secțiile de votare să semneze procesele verbale în alb. Doar reprezentanții PNL și PER nu au semnat. Vom cere renumărarea voturilor. La un moment dat chiar și cei de la PSD au cerut renumărarea

Cosmin Andrei nu a facut inca declaratii de presa. Cel mai probabil acest lucru se va intampla dupa rezolvarea contestatiilor PNL si oficializarea rezultatului alegerilor.

de |2020-09-28T06:22:47+03:0028 septembrie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment