Dupa ce a facut cea mai frumoasa si mai eficienta campanie electorala, candidatul independent Catalin Silegeanu anuta printr-un comunicat ca va continua sa ramana aproape de botosaneni. El nu abandoneaza lupta politica si criticile privind esecurile administrative de la Primaria Botosani si-i asigura pe toti sustinatorii ca deja a inceput sa lupte cu noua administatie ce va veni.

Dragi botosaneni,

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, pentru încrederea acordată prin vot. Vă mulțumesc pentru  toate mesajele  de susținere pe care mi le-ați trimis.

Campania electorală s-a terminat, însă, nu și lupta pentru cetățenii acestui oraș. Doar împreună o să reușim să îi determinăm pe cei care au câștigat, și îi felicit pe această cale, să își țină promisiunile electorale. Odată cu puterea vine și responsabilitatea, siguranța unui viitor mai bun. Viitorul începe azi, nu mâine, nu după alegerile parlamentare, nu după ce trece iarna. 

Dragii mei, vă promit că voi lupta in continuare pentru voi !

Și pentru că toată campania am vorbit despre experiența mea in administrație , vă asigur că voi fi alături de toți cei care îmi vor cere ajutorul.

Doar uniți o să reușim să construim un oraș modern și sigur !

 Va mulțumesc ! 

Al vostru Cătălin Silegeanu