Catalin Silegeanu are si el suspiciuni in ceea ce priveste corectitudinea cu care s-au numarat, validat sau anulat voturile botosanenilor din 27 septembrie. El a facut contestatie si a trimis si un comunicat pentru a-si explica motivele care l-au determinat sa faca acest lucru.

Dragi botoșăneni,

Având în vedere diferența foarte mare dintre numărul de voturi de la Primărie și cele de la Consiliul local,precum si ultimele evenimente de pe plan local cat si national ,  am decis sa depun cerere de renumărare ale voturilor de la consiliu. Știu că mulți nu mă doresc in Consiliul Local.

Țin să precizez că mă voi lupta pănă în pânzele albe pentru voturile voastre .Asa este normal si corect.V-ati exercitat un drept Constitutional , v-ati facut timp pentru a merge la vot si toti aveti incredere in mine. Botosaniul este al cetățenilor și doar pentru ei lupt .

In fapt eu contest scorul meu la Consiliul Locale de 2.94% adică 875 voturi fata de  Primaria Botoșani unde am obtinut 1505 voturi adică 5,19%.E diferență foarte mare de circa 630 de voturi.In plus am `informatii` ca unele buletine de vot au fost ANULATE pe diverse motive , motive pe care am de gand sa le aflu.

Este dreptul meu ca si candidat la o functie publica.

In Botosani e clar că nu urmăresc să ducă o politică pentru botoșăneni ci pentru interesele partidului . De aceea este foarte important ca la viitoarele alegeri să nu mai stați ascunși în case sau să vă ascundeți după stereotipuri și după fabulosul „ne -am saturat de voi”!

Nu aceasta este calea și scuza unui cetățean responsabil. dacă vă vreți cu adevărat înapoi copiii plecați în străinătate, dacă vreți învățământ de calitate, dacă vreți locuri de muncă, dacă vreți infrastructura și siguranță , să vă îndepliniți atribuțiile de cetățeni .

Fiți responsabili .

Regasiti mai jos si motivele pentru care am luat aceasta decizie:

1. Nu am avut dreptul la reprezentanti in sectile de votare.

2. Am suspiciuni in ceea ce priveste corectitudinea numaratorii deoarece cifrele din unele sectii de votare au venit prea repede (30 minute) de la inchiderea urnelor

3. A avut loc un incident prin care procesul electoral a fost interupt in mod nejustificat si necunoscut inca, la Sectia de votare nr. 57 din cadrul Colegiului Economic Octav Onicescu, sectia in care mi-am exercitat si eu dreptul de vot. 

Va mulțumesc ! 

Al vostru Cătălin Silegeanu