Informatii contradictorii vin dinste Biroul Electoral Municipal. Sefa BEM, Dorica Turcanu este cea care decide daca voturile nule vor fi verificate sau nu. Membrii BEM s-au baricadat intru-un birou din Primarie si refuza orice comunicare cu presa, facand adevarate crize de nervi si plangandu-se ca sunt obositi.

Un presedinte de Birou Electoral Municipal castiga cateva zeci de milioane bune pentru cateva zile de munca care consta in a sta la un birou si a centraliza corect niste cifre si acolo unde ai probe clare de frauda sau modifiocari pe procesele verbale sa decizi in favoarea democratiei.

Ultima informatie pe surse este de desi s-a votat verificarea buletilor de vor anulate,  judecatoarea pensionara refuza sa puna in practica hotararea majoritatii din BEM motivand ca nu exista nici un asemenea caz in tara.

O alta informatie ar fi ca ginerele judecatoarei Turcanu Dorica este seful ocolului silvic Mihai Eminescu, inginerul Cristian Podariu despre care se spune ca a fost sprijinit sa ajunga pe functie de catre doi talibani PSD, Gheorghe Rusu fostul director genereal si Viorica Andronachi, fosul director economic, actualmente pensionara. Viorica Andronachi a fost membra in Consiliul de Administratie al Urban Serv, firma care apartine Consiliului Local Botosani. Acest lucru nu arunca insa nici o acuza inspre Dorica Turcanu, aceasta avand o cariera de judecatoare fara pata. Insa de data aceasta de decizia ei daca mai este sau nu democratie in Botosani, daca mai conteaza votul cetatenesc sau nu.

Atat PNL cat si PSD au facut contestatii peste contestatii, ameninta cu plageri penale. Cel mai probabil postul de primar va fi blocat in Botosani si se va ajunge la judecata dreapta la Tribunal, probele cu buletinele de vot modificate fiind indubitabile.

Ultima informatie de surse este de Directia Nationala Anticoruptie filiala teritoriala Suceava s-ar fi autosesizat in ceea ce priveste falsurile grosolane de la Botosani din ziua numararii voturilor si ar fi deschis o ancheta.

Practic in acest moment democratia se afla la rascruce in Botosani!