Dacă lumea nu este atentă, acolo unde avem incidență mare, este posibil să se reintroducă anumite restricții, susține Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis i-a amenințat pe români că dacă nu se spală pe mâini, nu poartă mască și nu respectă distanța socială numărul de noi infectări va crește, iar autoritățile vor fi obligate să reintroducă anumite restricții.

Măsurile care trebuie luate sunt cele individuale, simple, clare: mască, distanțare, igienă personală. Există persoane care nu vor sau nu intenționează să respecte toate normele și trebuie să se intervină. Eu nu îmi doresc să se introducă restricții. Dar, dacă numărul crește, este posibil să se reintroducă anumite restricții, în anumite zone, altfel, lucrurile scapă de sub control. Am vorbit cu premierul, cu ministrul Sănătății, toți sunt hotărâți să facă pentru ca lucrurile să nu scape de sub control. Nu ne dorim să reintroducem restricții. Dacă lumea nu este atentă, acolo unde avem incidență mare, este posibil să se reintroducă anumite restricții, local, regional.”, a explicat Klaus Iohannis.