Medic la urgente in Botosani apel disperat la autoritati si cetateni: „Noua ne ramane un singur lucru de facut. Sa ne protejam pt ca in Botosani situatia e inca buna si numai de noi depinde sa o pastram asa.”.

Medicul Alin Atudoroaie, alat inca de la inceputul pandemiei in prima linie la sectia de Urgente a spitalului Mavromati trage un semnal de alarma in ceea ce priveste explozia cazurilor de corona virus in Botosani. El sustine ca tot mai multe cadre medicale se infecteaza iar ultimile decizii, de a muta bolnavii de la un spital la altul nu fac decat sa agraveze situatia.

Ce e de facut? Au inceput sa pice spitalele. Sunt din ce in ce mai multie cadre medicale infectate.Se pare ca nu am invatat nimic din situatia in care am fost in martie aprilie. Mai exact a inceput mutarea bolnavilor dintr-un spital in altul, ceea ce va duce inevitabil la un numar si mai mare de imbolnaviri in randul cadrelor medicale. Oare pe cine sa felicitaam ca nu au reusit in 8 luni sa organizeze spitale suport cu adevarat functionale…? Noua ne ramane un singur lucru de facut. Sa ne protejam pt ca in Botosani situatia e inca buna si numai de noi depinde sa o pastram asa. In concuzie.purtati masca, dezinfectativa mainile, evitati locurile aglomerate

de |2020-10-06T09:21:00+03:006 octombrie 2020|Fără categorie|

Leave A Comment