Astrele s-au aliniat pentru Cristian Roman!

Ipostaza neobisnuita pentru tanarul sef de cancelarie de la Prefectura Botosani Cristian Roman! Cand s-a trezit in urma cu doua zile a gasit absolut toate astrele aliniate, fapt care i-a pricinuit o mare bucurie. Astrele erau aliniate pana la Camera Deputatilor fapt care l-a convins pe Cristian Roman sa se inscrie la selectia de viitori parlamentari care are loc la sediul PNL

Probabil astrele au vazut ce treaba buna am facut in campanie si au simtit cati primari am scos printr-o muncaa titanica de care numai eu sunt capabil. Linia dreapta, in care stateau astrele intr-o colinearitate perfecta duce pana sus, pe turla Casei Poporului, deci e firesc sa fiu pe primul loc pe liste. In plus, PNL a anuntat ca doreste o intinerire a listelor si ma incadrez perfect in profilul deputatului liberal.” , a povestit tanarul Roman unui prieten.

Cel mai probabil mana de primari PNL rezultati in urma alegerilor au vazut salba de astre care pornea de la casa unde locuieste Cristian Roman si l-au votat, propulsandu-l pe prima pozitie la Camera Deputatilor, considerata deocamdata eligibila de catre PNL. Cel mai probabil daca astrele vor continua sa fie aliniate si sa straluceasca deasupra lui Cristian Roman acesta va fi pe liste si dupa cea acestea vor fi periate de catre conducerea centrala a partidului.

Cristian Roman si-a manifestat intentia de a opri miscarea de rotatie a pamantului cu puterea dorintei de a fi deputat, pentru a pastra colinearitatea astrelor!

 

sursa foto: www.libertateapentrufemei.ro

 

de |2020-10-08T14:23:55+03:008 octombrie 2020|Botosani Cenzurat, Important, TOP NEWS|

Leave A Comment