Merituosul Andrei Dranca, presedintele ales de nu se stie cine al USR Botosani a izbandit in a-si impune punctul de vedere si de a se cocota pe prima pozitie a listelor pentru candidati la Camera Deputatilor. Deci Dranca vrea sa devina deputat.

Meritele acestuia nu sunt putine chiar de loc si dupa sistemul lor de valori probabil Andrei Dranca ar trebui sa fie deputat fara nici un fel de alegeri. Nu oricine poate duce un partid de la 18% la 3% in numai un an. Dar iata ca vajnicul lider USR de Botosani, vesnic lipsit de concentrare si cu capul in nori, a reusit. S-ar putea spune ca nici nu s-a fortat prea mult.

Un partid care a fost format chipurile pe principiul meritocratiei nu are nici un merituos. 3% nu e un merit, e un scor dupa care oricine ar fi plecat acasa. Capurile de afis pentru alegerile parlamentare sunt Andrei Dranca si Magda Oleniuc de la PLUS. Deja Magda s-a tras odata pe facebook cu un indemn si o incurajare de la Vlad Voiculescu. E de vazut daca va avea macar acelasi numar de voturi cate like-uri a adunat pe postarea sa.

Cat despre Andrei Dranca, pe www. botosaninecenzurat.ro ati putut citi pe indelete despre ispravile sale. De la a smenui candidaturile la alegerile locale pentru a-si pune apropiatii cat mai sus, pana la a tine pe langa partid xenofobi dovediti si amendati, conturi false pe retelele de sociaaleizare si de a folosi un mesaj violent, care indemna la ura, fara solutii si idei. Toate acestea i-au dus la un meritat 3% de care e greu de crezut ca se va desprinde.

Pana la urma exista si partea buna a lucrurilor. Dranca ia pe el rusinea celor 3% si merge mai departe. Altul, in conditiile date, cu caruta paradita, nu ar fi acceptat. De asta USR e altfel!