Declaratie soc a primarului din Flamanzi, Dan Oloieru. El sustine ca nu exista nici cea mai mica sansa daca va iesi deputat de pe locul doi pe listele PNL sa ii cedeze locul lui Cristian Roman. Oloieru sustine ca daca ar proceda astfelisi va atrage dispretul cetatenilor si a colegilor de partid care l-au investit sa candideze pe o pozitie considerata eligibila de PNL.

Eu nu candidez ca sa ma aflu in treaba. Imi voi face treaba, sper PNL sa castige. E o prostie sa se gandeasca cineva ca voi ceda locul lui Cristian Roman. Asa ceva nu exista. NU ascund pe Roman in spalele meu si nu mimez candidatura. Nu candidez ca sa ma aflu in treaba. Cristian Roman isi ocupa locul pe liste conform rezultatelor care le-a obtinut pe zona lui in alegerile locale. Locul 3 la deputati este locu;l dumnealui si daca munceste asa cum trebuie are sanse sa obtina rezultate si de pe acea pozitie. Deci confirm ca nu voi ceda nici un loc daca va fi cazul”, a declarat Oloieru

Cristian Roman, deputat un nadan in urma cu 8 ani, se afla la a doua tentativa de a redeveni parlamentar. Ultima data, acum 4 ani a pierdut de pe locul 2 insa acum cu greu s-a strecurat pe locul 3 pe listele de partid din cauza tensiunilor din partid.