Orban tocmai a facut anuntul! Va fi interzis de Revelion! Guvernul si COVID 19 ne tin inchisi in case!

Vești proaste pentru milioane de români. Premierul Ludovic Orban vine cu un anunț de ultim moment, care vizează încheierea anului 2020. Acest lucru va fi interzis pentru toți românii.

Seful executivului le-a transmis românilor care participă la diverse petreceri în această perioadă că pot amâna „dorinţa de a se distra”.

Ludovic Orban a subliniat faptul că petrecerile vor fi interzise, iar acest lucru este valabil și în cazul revelionului. Potrivit premierului, adunările sunt extrem de periculoase și ne pot pune sănătatea în pericol.

De asemenea, dacă o singură persoană este bolnavă, aceasta îi poate infecta pe toți fără măcar să-și dea seama.

În acest context, Orban a făcut un apel la români să se abțină în acest an și să amâne petrecerile pentru perioadele în care pandemia va luat sfârșit.

Să nu mai participe. Un mesaj foarte simplu. Putem să mai amânăm un pic dorinţa de a ne distra sau ne putem distra într-un mod în care să nu se pună în pericol sănătatea. Faptul că se organizează astfel de petreceri riscă să pună în pericol sănătatea. În general, foarte mulţi tineri se duc la astfel de petreceri.

Tinerii poate nici nu simt, foarte mulţi sunt asimptomatici, dar ei duc boala acasă. Atunci când un tânăr se îmbolnăveşte, riscă să-şi îmbolnăvească rudele, bunicii care sunt mai expuşi. Rugămintea mea către cei care participă la astfel de petreceri este să amâne”, a declarat duminică Orban la un post TV central.

In Botosani nici o locatie care in mod normal organiza petreceri de revelion in anii trecuti nu si-a mai manifestat disponibilitatea sa o faca si anul acesta. Interzicerea petrecerilor de revelion provoaca pierderi celor din industria horeca locala de zeci de mii de euro.

 

By |2020-11-02T06:44:26+02:002 noiembrie 2020|TOP NEWS|

Comenteaza

Go to Top