Moldova, regiunea cea mai dezbătută în campaniile electorale. Regiunea Moldovei la 30 de ani de la revoluție, este pe ultimul loc la toate capitolele, însă subiect de maxim interes în toate campaniile electorale, toți care vor voturi vin în Moldova și se bat cu pumnul în piept că vor aduce fonduri, că vor investi în agricultură,economie, infrastructură, educație, sănătate și mai ales vor lega Moldova de celelalte regiuni .

Aceeași placă odată la 4 sau 5 ani, că vorbim de locale , parlamentare, europarlamentare sau prezidențiale, aceeași oameni vin și  mint cu nerușinare, cum vin așa se și duc.

Conform statisticilor ,Județul Botoșani este fruntaș la gropi ,drumuri care abia au o „lingură de asfalt”,  drumuri comunale mai groaznice decât pe timpul lui Ștefan cel Mare . Nu doar că nu avem asfalt , canalizare, apă, economie, iluminat  …mai suntem fruntași și la cele mai mici pensii din România .Da!!! BOTOȘANI  este o zona undeva din  lumea a treia,unde se așteaptă  că ONG-urile și oamenii de afaceri să vină și să salveze populația !!!

Voi cei care ați stat ani de zile în Parlament și care ați venit și ne-ați cerșit voturile …Unde sunt măsurile,investițiile , proiectele și propunerile legislative  pentru județul Botoșani ?

Cereti bani pentru echipamente medicale de la oameni de afaceri si ONG-uri? Spitalele se construiesc cu ajutorul oamenilor si nu prin bani de la Guvern sau Fonduri Europene.

Incompetenta voastra nu are limite. Inchideti tot si va `spalati pe maini` cu economia si cu dezastrul lasat in urma unor decizii luate dupa `ureche`.Pai cum sa iei decizii bune cand multi nu au lucrat o zi in viata lor , nu au avut un business , sau daca l-a avut l-a falimentat. Pai cum poti lua decizii in numele unor grupuri cand tu `habar` nu ai ce inseamna un business.

De ce ați permis această bătaie de joc la adresa cetățenilor ? De ce atât de multă ură  la adresa acestor oameni , la adresa acestui județ și de ce vă bateți joc și îi jigniți cu minciunile voastre ? De ce permiteți jocul dublei măsuri și a jumătăților de măsură ???

Autostrada Moldovei …una din promisiunile electorale  care mișcât inima și încrederea cetățenilor din toată Moldova ,ajunge proiect de lege și cam ATÂT.

Vă lăudați că ați binecuvântat de la pupitru Parlamentului sute de cuvinte …și atât .Nimic , dar nimic nu se vede de la revoluție până acum. Toți vă minunați, așa vă schimbați la față de zicem că sărbătorim săptămână luminată când veniți și vedeți că nu e nimic modernizat , fonduri europene nu sunt atrase, ,  infrastructură o lăsăți de parcă suntem pe drumuri forestiere și vă plângeți că nu vin agențîi economici și investitorii în Botoșani !

Cum să vină investitorii când trebuie să își lase mașina la intrarea în județ și să ia căruța că să se poată deplasa prin oraș și pe drumuri județene și alea comunale Sunt peste 400km de drumuri de pământ  și cu niște piatră aruncată înainte de campanii. Comunele, satele sunt locuite de oameni și sunteți răspunzători de absolut tot ce se întâmplă .Dezvoltarea și bunăstarea acestui județ stă în hotărârea și bunul simt (care a început să dispară și să fie așa, mai mult că o minune )  și  să vă ridicați de pe scaune și să vă murdăriți pantofii pe drumurile de pământ și să stați de vorbă și să ascultați durerile acestor oameni ,pe care voi i-ați abandonat ani de zile .

Iacă mai vedeți pe ici colo,câte o casă mai „răsărită „nu este mulțumită vouă, ci a celor care își lasă copiii în grijă bunicilor și pleacă peste graniță și fac cele mai înjositoare munci pentru a le oferi copiiilor apă ,lumină și o baie(în anul 2020)  într-o casă normală ,fără wc în curte .La atât se rezumă dorința unui viitor mai bun în acest județ care ani de zile a fost păstorit prin rocadă atât de PSD cât și de PNL .

Nu mai fiți Nesimțiți ,Aroganți și Mitomani …nimeni nu mai crede în bătaia de joc pe care o predicați că pe o minune  ce urmează să se întâmple .

Avem nevoie de voci puternice în Parlament , de oameni cu suflu nou, de oameni care sunt pentru Botoșani , de oameni care să reprezinte interesele botoșănenilor fără a cere nimic în schimb.Avem nevoie de oameni cu experienta , nu oameni care o viata au lucrat doar la STAT si care asteapta sa treaca luna si sa incaseze salariu.Oameni care stiu sa ia DECIZII in beneficiul oamenilor.

Cine ştie cum să ia o decizie, stăpâneşte o artă. Deciziile pe care le luăm reprezintă o componentă extrem de importantă în viaţa fiecăruia dintre noi, iar dacă ştim cu adevărat cum să le luăm, vom putea spune că trăim cu adevărat o viaţă conştientă.