S-au ales vicepresedintii la CJ. Dascalescu votat de toata lumea!

Ieri in cadrul unei prime sedinte de lucru a Consiliului Judetean au fost alesi prin vot secret cei doi vicepresedinti. Cum era de asteptat, surprizele nu au aparut. Liberalii au renuntat, fiind in minoritate, in a-si mai propune candidati, astfel incat in urma negocierilor purtate de Doina Federovici cu Florin Turcanu cei doi vicepresedinti sunt Dorin Birta si Bogdan Dascalescu. Primul este membru PSD si este la al doilea mandat iar Bogdan Dascalescu este la primul mandat si vine din partea ALDE.

Surpriza a venit la vot cand Dorin Birta a fost nominalizat doar de colegii de partid si aliatii lor insa Bogdan  Dascalescu a fost votat de toti cei 33 de membri. Vizibil emotionat, acesta a declarat:

„Sunt aici datorită votului din 27 septembrie şi nu voi uita acest lucru. Ştiu că ne aşteaptă vremuri grele, trecem printr-o criză cu care nu ne-am mai întâlnit, ceea ce în egală măsură ne va obliga să cooperăm, să uităm de interesele persoanele şi de partid şi să punem umărul împreună să facem ceva pentru acest judeţ.”

Faptul ca Bogdan Dascalescu a fost votat si de catre consilierii liberali nu a convenit deloc presedintelui CJ in functie Doina Federovici, vizibil nervoasa dupa deschiderea urnei si citirea rezultatelor. Votul dat de PNL pentru Bogdan Dascalescu arata ca majoritatea pe care PSD o are in CJ Botosani nu este asa confortabila cum se asteptau social democratii.

de |2020-11-05T05:44:02+02:005 noiembrie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment