Incepand de astazi si timp de o luna se va desfasura campania electorala pentru alegerile parlamentare din 5 decembrie. Desi este pandemie si regulile sunt stricte, cu siguranta politicienii indiferent de partid le vor incalca pentru a ajunge la alegator sa le transmita mesajele electorale. Iata intrebarile, in functie de partid pe care alegatorii le pot pune candidatilor care incearca sa-i contacteze:

  1. In cazul cel mai probabil in care cohorte de PSD-isti vor impanzi orasul, purtati o carte la dumneavoastra. Daca va contacteaza unii candidati PSD care au dat bacul la batranete sau au diplome de la facultati fantoma dati-le sau amenintatii ca le dati un test simplu de lectura sau de dictare. Vor fugi ca potarnichile sau ca vampirii de usturoi.
  2. Intrebati-i despre locurile de munca pe care le-au avut. Veti avea surpriza sa constati ca vin din toate sectoarele de activitate: brancardiri, menajere, curieri, agricultori sau nu au avut deloc.
  3. In cazul mai putin probabil cand intalniti pe strada candidati PNL puteti incerca sa le cereti un desfasurator cu activitatile economice pe banii statului pe care le-au prestat pana acum. Inafara de primarul de Flamanzi care practic nici nu este candidat si care la baza este profesor, in rest toti sunt unsi cu miere de albine din stupul statului.
  4. Din cauza ca USR e fain pe candidatii acestui partid ii puteti intreba daca au reusit sa depaseasca senzatia de pofta de dulce dupa ce fumeaza sau cand au vazu-o ultima daca prin oras pe Alba ca Zapada si cei 7 pitici. Veti fi uimiti de coerenta raspunsurilor!
  5. Pentru candidatii Pro Romania care se pregatesc sa isi dea doctoratul in politica alaturi de cel mai doctor dinte doctori, „dottore Ponta”, lista de intrebari e extrem de lunga insa mai bine nu le adresati nici o intrebare ca va veti trezi cu un concurs de recitat lozinci.

PS: in loc de carte, pentru PSD puteti avea la dvs si un meniu de restaurant. Ei nu fac diferenta.