Majoritatea PSD-Pro Romania din Consilul Local va trage astazi primul tun de dupa alegeri. Acestia se pregatesc sa-l imbogateasca pe fostul consilier local PSD Mihai Tincu si pe asociatii acestuia cu nu mai putin de 4 milioane de euro!

Consilierii locali se vor intalni astazi in sedinta de urgenta convocata de catre Cosmin Andrei. Pe ordinea de zi, pe langa proiectele cu hotarari privind organizarea Primariei se afla pentru a 6-a oara, la propunerea primarului, cel cu demolarea fostei fabrici de confectii, actualmente Rapsodia Conf din centrul vechi si construirea pe locul acestuia a unui supermarket Lidl. Proiectul, extrem de controversat si nedorit de catre botosaneni, a fost respins pana in prezent de catre fosta admnistratie.

Supermarketul Lidl urmeaza sa se construiasca in spatele bisericii Uspenia, exact langa locul unde a fost botezat poetul Mihai Eminescu. Locuitorii din zona sunt terifiati in ceea ce priveste trficul si nivelul de zgomot si vibratii din zona despre care se spune ca pericliteaza stabilitatea cladirilor din Centrul Vechi.

El a fost introdus pe ordinea de zi intr-o sedinta de urgena la vointa lui Cosmin Andrei, desi avizul CL nu reprezinta nici o urgenta. Se pare ca rabdarea lui Mihai Tincu a ajuns la limita. Este pana la urma si un test pentru viitorul nou viceprimar Liviu Toma care va fi nevoit sa voteze alaturi de cei care i-au desfiintat locul de munca de la Urban Serv, dar, care, pentru a-si asigura majoritate l-au propulsat pe functie.

Practic majoritatea PSD-Pro Romania din CL va da astazi o prima lovitura de baros in istoria orasului, la doar o luna dupa alegeri.

Mai multe amanunte despre cum Mihai Tincu vrea sa demoleze centrul centrului vechi puteti citi aici: