PSD închide afacerile micilor comercianți din zona centrală a Botoșaniului. Pesediștilor nu le pasă de soarta botoșănenilor ci doar de interesele lor personale. Bunăstarea de care tot vorbesc și pe care o promit botoșănenilor este doar pentru ei, pentru buzunarele lor.
Dovadă stă aprobarea noului Consiliu Local Botoșani, în care PSD are o majoritate toxică, a demolării fostei fabrici de confecții “Rapsodia Conf” și construirea în locul ei a unui supermarket Lidl.
Principalul beneficiar al tunului imobiliar nu este altul decât Mihai Tincu, fost președinte al Organizației municipale PSD, cel care alături de asociații săi va încasa 4 milioane de euro.
Noul supermarket va fi așadar construit în locul unei fabrici în care lucrau sute de botoșăneni, chiar în centrul orașului, gard în gard cu Biserica Uspenia, lăcașul de cult unde a fost botezat poetul național Mihai Eminescu.
Deși acest proiect a fost respins de cinci ori până acum de fosta administrație, odată cu preluarea puterii locale pesediștii nu au mai avut răbdare și au aprobat pe repede înainte acest proiect care, ca prim efect, va duce la închiderea tuturor afacerilor comerciale din zona centrală și cartierul Grivița.
Niciun oraș din țară nu a aprobat până acum construirea unui supermarket într-o zonă centrală, într-un centru istoric. Doar la Botoșani s-a întâmplat acest lucru și asta pentru că pesediștii au o majoritate toxică și când au un interes personal nu ezită să o facă pe față, fără se se ferească, fără să țină cont de oamenii care i-au votat.
Pesediștilor nu le pasă de consecințele dezastruoase care vor duce la falimentul micilor afaceri locale din Botoșani, la pierderea a zeci de locuri de muncă. În schimb, le pasă de conturile bancare ale propriilor membrii de partid.
Ca să fie clar pentru toată lumea:
Pesediștilor nu le pasă de botoșăneni! Dacă PSD va obține majoritatea voturilor dumneavoastră, vor da legi doar pentru ei, pentru clientela lor politică, pentru îmbogățirea peste măsură a liderilor partidului