Într-un nou comunicat de presă mincinos, prin care PSD-ul încearcă să îi păcălească din nou pe botoșăneni, scrie negru pe alb gogomănia supremă: că pesediștii știu să guverneze. Pretinde asta botoșăneanul Budăi, ”specialistul” care a studiat economie de la (mare, chiar foarte mare) distanță, la privata Spiru Haret, ispravă suficientă pentru a fi uns ministru al Muncii de către infractorul condamnat Liviu Dragnea.
Budăi s-a ocupat atât de bine de pensiile românilor, încât a amânat toate majorările pentru altădată, când nu va mai fi PSD-ul la guvernare. În plus – și botoșănenii trebuie să știe acest lucru! – i-a lăsat pe vârstnicii din județul nostru cu cele mai mici pensii din întreaga țară.
După aceste ”performanțe”, același tovarăș Budăi declară acum cu seninătate că pesediștii sunt nemaipomenit de buni la guvernare, uitând să spună că nu au făcut nimic, dar absolut NIMIC, celebrul NIMIC pesedist, din ceea ce au promis în 2016 că vor face: 8 spitale regionale, 2000 km de autostrăzi, mii de școli, creșe și grădinițe noi etc, etc. Rezultatul îl știm cu toții: ZERO BARAT!
Tovarăși pesediști, încetați să mai credeți că îi puteți prosti din nou pe botoșăneni cu promisiunile voastre mincinoase. Oamenii nu uită cine sunteți: niște demagogi populiști!