„Am închis HoReCa!

Am închis învățământul!

Am închis circulația!

Am lăsat globalizarea în floare!

Am închis producătorii autohtoni!

Am mărit deficitul bugetar!

Am mărit numărul șomerilor!

Am distrus mediul privat cu capital 100% românesc!

Am încălcat Constituția!

Am……

Am distrus economia României!”

Și, uite așa,  ne întoarcem iarăși la cele mai primitive măsuri luate de Guvernul lu’ Covid și specialiștii care nu sunt tocmai specialiști.

S-a vorbit foarte mult despre guvernul comunist, ciumat și plin de inculți și tot felul de slugi. S-a făcut schimbarea cu cei care erau în opoziție. Opoziție devenită acum Putere.

Începe guvernarea „deloc și pe loc” a nimănui altcuiva decât a partidului luptător pentru democrație și libertate cu rădăcini istorice care au fost, în repetate rânduri, călcate în picioare.

Păi, măi, Orbane, tu nu știi că atunci când închizi o școală deschizi o pușcărie ?!

Ați închis școlile fără nici un temei științific, fără să existe focare semnificative, fără să luați în calcul faptul că majoritatea țărilor din UE păstrează învățământul normal.

Ati început școala cu scenarii galbene și verzi. Unele școli au chemat copiii în două etape:o săptămână jumătate din efectivul copiilor ,cealaltă jumătate în următoarea săptămână. Alții au aplicat măsura, două săptămâni la școală, două săptămâni online. Să făcă școala online, apoi teme, când să mai aibă timp copiii sa se întâlnească unii cu ceilalți.Cei care au mers la școală, oricum nu stăteau să piardă vreme și oraș … Pentru că nu aveau unde să se ducă.

Daca tu ești premier și îți permiți să jignești, după cum o fac și consilierii tăi, după cum visați noaptea, sau vreți să vă mai creșteți sondajele …cu tot bunul simț pe care îl am, vă transmit că sunteți cel penibil om din România.

Ați spus despre adolescenți următoarele lucruri absolut abominabile: „Adolescenții sunt… cum să zic… sunt ”răspândaci” de virus, pentru că ei nu dezvoltă forme grave, marea majoritate sunt asimptomatici, nu prezintă simptome vizibile, cu toate astea ei transmit virusul.”

Dar chiar nu ai pic de bun simț când vorbești și te adresezi românilor ?

Toate măsurile tale și ale guvernului tău, catapultați parcă din altă lume, au fost de tot râsul și, mai grav, au fost menite să distrugă cu bună știință aceasta țară.

S-a cumpărat dezinfectant in scoli ? S-au cumpărat măști !?

S-a învățat în școli în schimburi săptămânale ??

De ce ai închis școlile ?

Cumva vrei să tai indemnizația de hrană a profesorilor ?

Ce mai rămâne? Să tai alocațiile copiilor pentru că nu merg la școală ?

În mintea celor care te consiliează, nu există logică.

Foarte mulți oameni de știință avizați spun că acest virus este scăpat dintr-un laborator de maximă securitate …cum să te protejezi cu o cârpă la gură,când ați trâmbițat luni de zile că, practic, îți intră virusul prin toate orificiile…Să ne cumpărăm cască de protecție ???

Profesorii sunt și ei, la rândul lor, părinți!

Dacă un cadru didactic stă în fața calculatorului 6 ore pe zi, sunt familii în care ambii părinți sunt cadre didactice ..părinți …copii, faceți legătura?? De copiii lor cine se ocupă? Pe langa ore fiecare cadru didactic mai are și raportări de făcut …Sunt familii cu cate 4,5,6 copii,s-a asigurat ministrul învățământului că au toate condițiile că să poată participa și ei la învățământul online ? Au tablă ? Au laptopuri, au CURENT???

În anul 2020, în România, țară membră UE, să nu ai curent e ceva normal .. .Adică, e o aroganță să ai pretenții și să spui că nu ai curent …dar copiii trebuie să învețe online ca toți copiii și  Uniunea Europeană.

Rușine să vă fie !

Orban, tu, împreună cu guvernul tău anti România și anti Români, treziți-vă și deschideți școlile, pentru că nu copiii vă îmbolnăvesc.

România a avut mereu la cârma statului oameni slabi, fără prea multă educație, fără iubire de țară în suflet, conducători care au stat în poziția ghiocelului în fața altora și care au ciomăgit poporul, văduvindu-l de cultură, l-au condus impunând frica, pentru a nu-și pierde beneficiile și bunăstarea de  vampiri care sug sângele poporului.

Ei acum se vede cine sunteți voi, cei care aveți „cultură” și vreți o Românie Educată, România lucrului bine făcut. Romania vândută străinilor.

 ” Un om cu cunoștințe, dar needucat, este ca un inel de aur pus în  râtul unui porc.”

Ai închis școlile ai deschis pușcăriile!