Achitei este primul care are curajul unei discutii neregizate cu alegatorii! Astazi de la 18,30!

Primul candidat dupa multa vreme care are curajul sa raspunda in direct intrebarilor cetatenilor este Cristian Achitei. Acesta va organiza astazi incepand cu ora 18,30 o sesiune de discutii intr-un live pe pagina sa de facebook, unde va raspunde in direct la orice intrebare.
Candidatul la fotoliul de senator din partea PNL Botosani va incerca timp de mai bine de o ora sa duca discutiile pe teme de interes in ceea ce priveste perspectivele de dezvoltare ale judetului Botosani.
Pe de alta parte, nici un alt candidat de la alt partid nu a mai organizat astfel de sesiuni live, in direct cu cetatenii pentru a raspunde la intrebari. Marea parte dintre politicieni refuza dialogul cu oamenii si prefera doar intalnirile electorale regizate, cu proprii membri de partid.
Totodata, exista posibilitatea extrem de mare ca numarul acestora sa se inmulteasca din cauza prturilor extrem de ridicate practicate de televiziunile din Botosani in campania electorala. O simpla emisiune de prezentare de o ora jumatate unde moderatorul nu incomodeaza cu nimic invitatul din studio poate ajunge si la 7500 de lei fara TVA, bani evident publici.
de |2020-11-18T06:13:41+02:0018 noiembrie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment