COMUNICAT DE PRESĂ – PRO România Cătălin Silegeanu Botoșani, 20 noiembrie 2020

Dragi candidați,

Faceți proiecte personalizate în funcție de nevoile județului Botoșani , lăsăți-ne cu mesajele generalizate primite de la centru.

Arătați că va pasă de botoșăneni și veniți cu mesaje pentru ei.Proiecte de a dezvolta judetul Botosani , propuneri legislative.Folosiți-va și voi viziunea , inteligență și calitățile pe care le aveți și pe care doriți sa le folosiți în Parlament.

Dragi botoșăneni ,

Citeam ofertele celor care  candidează din partea partidelor pentru un loc în  parlament.

Exemplul de astazi 20.11.2020 : PNL a ieșit la rampă cu un loc eligibil pentru Camera Deputatilor cu candidatul Costel Șoptica. Un adevărat profesionist in a-și face somnul de frumusețe prin Parlament.

Timp de 4 ani împreună cu Flutur, primar în Botoșani în mandatul 2016-2020, au reușit să scadă rating-ul județului, prin cea mai slabă și deficitară  administrație, plasând județul în loc fruntaș la sărăcie, wc în fundul curții, fără infrastructura, fara fonduri europene. Acum vin in fața noastră cu soldații de tinichea  și pozează în salvatorii județului. Pe mandatul de senator, domnul Șoptică a reușit să atragă atenția doar prin lucruri negative.

Acum in campanie s-a trezit spiritul cetățenesc in somnorosul senatului .

Foarte” guraliv”când nu doarme pe scaunul de senator,  Costel Șoptică a devenit foarte activ pe site-urile de socializare.

„To be, or not to be?  That is  the question”, Șoptică și-a folosit influenta pentru a caza carantinații în hotel pentru a face profit, din fondurile acordate de guvern având în vedere starea de urgență din orașul Botoșani ???

Șeful Orban , probabil acum in prag de sărbători se gândește că impunerea carantinării celor veniți din străinătate ar fi un bun motiv de a păstra sănătatea românilor pe bani și mai mulți prin conturile slugilor partidului.

„Somnorosul” a adus-o in judetul nostru pe Raluca Turcan  si au curs fondurile europene, doar pe lista lor de promisiuni ,a adus- o pe ministra muncii, Violeta Stan, aceasta mai avea un pic și închidea tot orașul  ca să scape Botosaniul de covid.

Niciodată în această lume , nu s-au mai văzut ca un ministru al muncii să vrea să închidă micile secții de croitorie  private în plină criza financiară și sanitară , un ministru al educației Anisie semianalfabetă funcțional și să închidă școlile, iar seful de guvern, Tătuca acestor șomeri adunați de pe la ONG -uri să spună că adolescenții sunt „răspândacii” virusului covid, alt mediocru latenta alcoolică care sa îi susțină și să ii aplaude că „sunt cel bun guvern „!

Pe Facebook, Soptica vorbește despre alegeri parlamentare ca ceva inovator pentru prima dată în viață  prezentate  botoșănenilor !

„Un viitor pentru cetățenii țării”!

Domnule deputat, senator și acum iar deputat , dacă faceți referire la viitorul pe care le -ați asigurat Botoșaniului să știți că viitorul e sumbru .Care viitor ??? Suntem pe primul loc la sărăcie și cetățeni cu wc in spatele curții!!!

Cetățenii doresc sa trimită în Parlament #ProRomania, oameni inteligenți,profesioniști care au fost mereu alaturi de botoșăneni și nu oportuniști care au slujit partidul .

 

Pentru voi, reprezentanții PNL a fost pe primul loc mereu interesul politic și cel personal și nicidecum nevoile cetățenilor sau nevoile comunităților, pe care le-ați lăsat de izbeliște. PNL ai lăsat Botoșani-ul#fara_curent,#fara_canalizare,#fara_asfalt,#fara_investitii,#fara_econonie,#fara_fondurieuropene, #fara_locuridemunca, #fara_paine,#fara_produseromanesti, #fara_dezvoltare. Pentru PNL a fost la loc de cinste ,#saracia_inBotosani.

 

V-ați asumat bătaia de joc la adresa tuturor cetățenilor și a României

Nu mai păreți așa afectat de tragedia la de Piatra Neamț !

Nu aveți nici cea mai mica mustrare și regret pentru că puteți să spuneți că ați pus focul  cu mana voastră! Atat de bine ați manageriat criza in sănătate, și ați asigurat toate condițiile optime pentru implementarea proiectelor administrative .

 

Pe#6_decembrie,botoșănenii o sa fie#responsabili si o să iasă la #vot și o să vă trimită, acasă !

 

Cătălin Silegeanu- Candidatul PRO ROMÂNIA pentru Camera Deputaților

 

 

Realizat la comandă Partidului PRO România Botoșani  de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 11200008.

de |2020-11-19T20:45:31+02:0020 noiembrie 2020|Fără categorie|

Leave A Comment