Cristian Achiței: „Botoșănenii vor pedepsi minciunile tovarășilor din PSD pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare”!

Pesediștii fac ceea ce știu cel mai bine, adică mint grosolan în tentativa de a-i păcăli pe botoșăneni. Una din țintele favorite ale manipulării prin comunicate mincinoase este pandemia de coronavirus care, dacă ar fi să ne luăm după pesediști, este un fel de creație inventată de președintele Iohannis și de prim-ministrul Orban pentru a-i urgisi pe români. O aberație lipsită de orice sens!

În realitate, singurii care luptă efectiv cu covidul, încercând de peste o jumătate de an (cu succes, dacă e să ne raportăm la cifrele înregistrate chiar și în cele mai dezvoltate state ale lumii) să protejeze populația de infectare sunt guvernanții PNL și președintele țării.

Simpli spectatori la toate aceste eforturi, tovarășii din PSD stau și comentează de pe margine, după ce ani în șir nu au făcut nimic pentru sistemul de sănătate românesc. Mai mult decât atât, atunci când le vine la îndemână, pesediștii folosesc majoritatea toxică pe care încă o mai dețin, până pe 6 decembrie, în Parlamentul României pentru a sabota pur și simplu, prin legi iresponsabile, campania guvernamentală de protejare eficientă a cetățenilor.

După ce, în vară, armata roșie a lui Ciolacu îndemna pe toată lumea să nu respecte niciuna din măsurile de protecție împotriva covid 19, vorbind în zeflemea de ”botniță”, de ”închisoare la domiciliu” și câte și mai câte, acum se declară revoltați că ”pandemia a fost scăpată de sub control”. La fel ca întotdeauna, propaganda tipic stalinistă a pesediștilor mizează pe faptul că oamenii uită tot ceea ce s-a întâmplat înainte, astfel încât important este doar să adopți, moment de moment, pozițiile cele mai populiste pentru a păcăli continuu electoratul cu vorbe goale.

Personal, sunt convins că aici pesediștii se înșală amarnic. Botoșănenii nu uită de NIMICUL pesedist, nu uită de șirul lung de promisiuni neonorate ale acelorași pesediști, inclusiv în domeniul atât de important al sănătății, nu uită de îndemnurile pesediste la încălcarea regulilor sanitare, de care depinde siguranța oamenilor, la fel cum nu uită nici de bătaia de joc generalizată din timpul guvernărilor pesediste conduse de marionetele penibile ale infractorului Dragnea: Grindeanu, Tudose sau Dăncilă.

La fel ca o majoritate consistentă a românilor, care, fie că a fost vorba de alegeri europarlamentare, prezidențiale sau locale, a sancționat aspru la vot, în ultimii doi ani, minciuna și iresponsabilitatea pesedistă, botoșănenii vor pedepsi minciunile tovarășilor pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare!

Comunicat de presa

de |2020-11-20T07:38:22+02:0020 noiembrie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment