Investitie strategica a CJ in curtea Spitalului Judetean!

Promisiunile PSD din campania electorala de la locale au inceput sa se materializeze in fapte. Pentru a veni in sprijinul bolnavilor de covid, la dispozitia CJ si a Primariei Botosani au fost montate in curtea spitalului doua veceuri moderne, de ultima generatie, pentru ca tot mai multii botosaneni infectati cu virusul venit de la Wuhan sa beneficieze de conditii occidentale in ceea ce priveste igiena intima.

O decizie de management sclipitoare„, au declarat reprezentantii spitalului, prin sefa de la UPU Ramona Guraliuc, si ea candidata la un fotoliu de senator:

Mie nu mi-ar fi venit o asemenea idee. Cele doua veceuri sunt exact ceea ce trebuia in curtea spitalului. Ne asaltau bolnsavii de covid care doreau sa mearga la baie. Cele doua toalete portabile sunt exact ceea ce le trebuie bolnavilor de covid care nu au nici gust, nici miros si care ne-au scutit de investitii ca sa le punem aerisiri. E o decizie de management sclipitoare care pune in umbra pe cei de la PNL care nici macar atat nu au reusit sa faca„.

Cu toate acestea, faptul ca cele doua toalete din curtea spitalului au fost amplasat chiar la kilometrul 0 al institutiei are mai multe implicatii. Ele deservesc atat bolnavii de covid cat si cei care nu au covid. Nu se dezinfecteaza si nu sunt curatate decat ocazional tocmai pentru a se dovedi ca cele doua specii de bolnavi pot convietui si ca propagarea virusului prin atingerea de obiecte si suprafete este doar o tema de campanie PNL si un interes al lui Bill Gates.

Presedinta CJ Doina Federovici declara: „Am zis ca facem totul pentru botosaneni si facem. Ceea ce se vede este doar inceputul. Trebuiau doua veceuri in curtea spitalului, vin acolo o multime de oameni. Sunt eficiente. Cred ca le vom pastra si pe cele din curtile scolilor. Veceurile sunt pentru toata lumea. Toti au nevoi!”

 

 

de |2020-11-21T07:35:13+02:0021 noiembrie 2020|Botosani Cenzurat, Important, TOP NEWS|

Leave A Comment