Albert Einstein spunea „cu cât tehnologia va fi mai inteligentă, cu atât oamenii vor fi mai proști”.

Cam așa stă treaba și prin instituțiile statului responsabile de gestionarea pandemiei. Astăzi, am văzut cum o eroare tehnică la metrou a adus MII DE OAMENI într-o îmbulzeală criminală. În fiecare zi vedem cum SUTE de persoane tremură de frig în fața spitalelor care sunt supraaglomerate doar cu pacienți COVID-19.

Lunar, oamenii sunt forțați de stat să îndure frigul și umilințele funcționarilor publici bine îndestulați pentru a-și plăti dările către stat.

Aceste lucruri puteau fi evitate dacă toți cei care au vorbit despre digitalizare în campania electorală, ar fi susținut proiecte în acest sens.

La 8 luni de la declararea stării de urgență, pare că pandemia scapă de sub control fix cu două săptămâni înainte de alegeri, iar economia țării este în cădere liberă, asta se traduce în VIEȚI PIERDUTE, FOAMETE și DISPERARE.

Închiderea piețelor și favorizarea  supermarketurilor, care tot în spații închise vând, încalcă legislația europeană în materie de concurență și liberă circulație a mărfurilor și, deci, încalcă Tratatul de Funcționare al Uniunii Europene.

Asta este radiografia momentului în România: Măsuri care nu-și fac simțite efectele în domeniul sănătății publice, ci doar în domeniul CALAMITĂȚII economice promovate de Guvernul PNL.