Printr-un comunicat de presa, candidatul Pro Romania la Camera Deputatilor, Mihaela Hunca, puncteaza ziua de Sfantul Andrei, transmitand botosanenilor un mesaj:

„Sărbătorim cu toții astăzi Ziua Sfântului Apostol Andrei – Creștinătorul neamului românesc și ocrotitorul României. Le urez tuturor celor care își sărbătoresc numele multă sănatate de care avem cu toții nevoie și liniște sufletească. La multi ani!”

“Mi-aș dori ca Sfântul Andrei să ne dăruiască în primul rând, speranța și curajul de a urma exemplul credinței sale, mai ales în aceste vremuri tulburi pe care le trăim. Din cauza incompetenței și a deciziilor proaste ale guvernului PNL suntem toți nevoiți în aceste vremuri să ne privim copiii cum nu au voie să meargă la școală, părinții cum nu au voie să meargă la serviciu, iar creștinii cum nu au voie să meargă la biserică. Totul, dar totul, este pus înaintea sănătății românilor de dragul unor alegeri și a puterii. Pentru că se refuză testarea masivă a populației, a profesorilor, chiar a cadrelor medicale, România președintelui Iohanis și a lui Ludovic Orban rămâne închisă. Românii mor în continuare, iar cei sănătoși, câți mai sunt, nu își pot vedea de viața lor. Tot scandalul generat de interzicerea pelerinajului la Sfântul Andrei putea fi evitat dacă Guvernul ar fi știut să stabilească reguli clare, stricte, pentru orice eveniment, și nu doar pentru alegerile din 6 decembrie. Adică în localitățile carantinate, Guvernul PNL a putut să decidă că pe 6 decembrie nu se va aplica nicio restricție și oamenii vor putea să meargă fără nicio îngrădire să voteze, dar, în schimb, tot același Guvern a refuzat să aprobe unele manifestări religioase? Observ cu durere în suflet că dubla măsură a Guvernului PNL este sfidătoare: alegerile contează, credința oamenilor nu!
Dragi botoșăneni, comuniștii au dărâmat biserici, Orban și PNL închid biserici și interzic manifestările religioase! În această zi de sărbătoare să sperăm la înțelepciunea celor care ne vor conduce și pe care noi îi vom alege. Neamul românesc are nevoie de conducători care să aibă credința că vor scoate țara din criză și care își doresc să reușim împreună. Numai testând masiv populația României și asigurând un venit minim de criză pentru fiecare român vom putea răzbate împreună fără să lăsăm pe nimeni în urmă! La Mulți Ani dragi botoșăneni! “, a declarat candidatul PRO ROMÂNIA, Prof. Mihaela HUNCĂ