Nici nu a ajuns inca parlamentar si foloseste institutiile statului pentru a-si rezolva problemele personale! Este vorba de candidatul PSD la Camera Deputatilor Costel Patrauceanu care in timp ce se afla intr-o actiune electorala in Flamanzi a apelat serviciul 112 pentru a-si reclama adversarii politici.

Intamplarea s-a petrecut duminica. Politia a primit prin 112 informatia ca Pro Romania si candidatul Catalin Silegeanu calca legea in picioare prin Flamanzi si impart pliante neconforme si in conditii ilegale.

Da, am fost reclamat printr-un telefon de catre domnul Patrauceanu ca impart pliante neconforme in Flamanzi. A venit politia din localitate, a verificat si a constatat ca nu e nimic in neregula, drept urmare am continuat actiunea. Nu inteleg care este urgenta pentru ca s-a apelat 112 si nu inteleg nici gestul. Ce e rau in a sta de vorba cu oamenii si a te face cunoscut, mai ales ca e campanie electorala„, a declarat Catalin Silegeanu.

Scandalul s-a incheiat fara nici un incident. Oamenii legii au verificat materialele Pro Romania si au constat ca sunt legale si nici un articol de lege nu impiedica un candidat sa imparta pliante. Ramane insa modul in care a fost folosit de un candidat, Costel Patrauceanu, serviciul 112, pentru un interes personal.