8 Spitale regionale. Asta a promis PSD acum 4 ani. Dar nu se va ține de promisiune nici în 20 de ani. Nu avem însă timp de pierdut. Fiecare zi în care nu acționăm înseamnă sute de morți. Sute de familii care pierd pe cineva drag.

Știm că cei mai afectați în această criză medicală sunt cei cu afecțiuni grave. Cu diabet, boli cardiovasculare, cancer. De aceea e important să ne asigurăm că depistăm la timp aceste afecțiuni, că nu le lăsăm să evolueze până când ajung în stadii avansate.

Voi propune un program național de subvenționare a analizelor medicale. Vom avea analize medicale gratuite, adaptate pe grupe de risc. Astfel fiecare român va ști exact care e starea sa de sănătate, vom ști pe cine trebuie să protejăm cu prioritate pentru a nu fi expus virusului și vom știi cine are nevoie de tratament pentru a nu ajunge în faze avansate ale unor afecțiuni ce i-ar face vulnerabili.

Avem nevoie de planuri reale și realizabile pentru a proteja sănătatea românilor. La Pro România am demonstrat, de-a lungul timpului, că apreciem importanța sănătății și întreprindem acțiuni concrete pentru a asigura servicii la standarde înalte tuturor românilor.

Vom continua, după 6 decembrie, să lucrăm în interesul românilor. Avem nevoie doar de un vot, pentru 4 ani de guvernare în interesul tău. Votează Pro România pe 6 Decembrie!

#CatalinSilegeanu

#VoteazaProRomania