Pe măsură ce se apropie duminica alegerilor, minciunile pesediștilor sunt tot mai gogonate. Cuprinși de halucinații electorale, tovarășii aruncă cu disperare pe piață comunicate pline ochi cu scorneli năstrușnice, doar-doar vor reuși să mai prostească pe cineva.
Tonul îl dă însăși întâia tovarășă a partidului roșu, care minte de îngheață apele, punând în cârca liberalilor fel de fel de grozăvii care nu au absolut nicio legătură cu realitatea.
În mod normal nici nu ar merita să băgăm în seamă asemenea bazaconii. Totuși, pentru a nu lăsa nici cea mai vagă umbră de îndoială să planeze în mințile celor care încă nu s-au învățat cu stilul stalinist al propagandei pesediștilor, bazată pe principiul ”calomniază și iar calomniază, că tot va rămâne ceva!”, o să reașezăm la locul lor câteva adevăruri evidente pentru orice om normal:
1. PNL nu va tăia nici unul dintre veniturile actuale ale românilor! Dimpotrivă, PNL va continua programul de majorare în etape a alocațiilor, va crește nivelul salariului mediu net până la valoarea de 1000 de euro și va crește valoarea punctului de pensie cu 46% față de nivelul din 2019, adică din momentul în care țara a fost scăpată de cel mai incompetent guvern din istorie, guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă.
2. PNL nu doar că nu va reduce numărul locurilor de muncă, ci, dimpotrivă, PNL va crea cel puțin 560.000 de noi locuri de muncă bine plătite la nivel național, ca urmare a investițiilor de 80 de miliarde de euro ce vor fi realizate.
3. PNL nu va crește nici o taxă și nici un impozit, așa cum au făcut-o pesediștii, în timpul guvernărilor lor incompetente și iresponsabile, prin sinistra ordonanță 114 și nu numai. PNL a fost partidul care a avut ca prioritate, imediat după venirea la guvernare din urmă cu un an, eliminarea supraaccizei la combustibili introduse de pesediști. Viziunea liberală asupra economiei este bazată pe taxe și impozite cât mai mici, care să permită dezvoltarea accelerată a economiei și venituri mai mari pentru cetățeni.
Tovarăși pesediști, suntem în anul 2020 sau, ca să vorbesc pe limba voastră, în ”douăzeci-douăzeci”. Vremurile lui Stalin au apus în urmă cu aproape 70 de ani. Până și de Ceaușescu am reușit să scăpăm de 30 de ani. Ar fi un prim semn de normalitate să înțelegeți și voi acest lucru elementar și să încetați să mai folosiți, în zilele noastre, minciuna ca singur instrument de relaționare cu oamenii!