PNL Botosani explodeaza! Sinziana Secrieru: „Ce-ai facut Costele din partid???”

PNL Botosani este un butoi de pulbere si deja au inceput sa apara primele voci care cer demisia de onoare a lui Costel Soptica, presedintele organizatiei. Cea mai dura luare a pozitie a avut-o Sinziana Secrieru, unul din membrii cu state vechi in partid. Pe pagina proprie a unei retele de socializare Sinziana Secrieru a lansat o intrebare si un mesaj pentru Costel Soptica:
Ce-ai facut,Costele din partid???
Asculta un sfat prietenesc si da-ti demisia! Ai ” facut” destul! In acel partid sunt niste tineri extrem de competenti,care nu au avut niciodata loc in fata. Fa un pas in spate si din respect pentru Partidul National Liberal, lasă oamenii capabili sa aduca partidul acolo unde ii este locul. Chiar nu vă spune nimeni ca sunteți depăşiți? Chiar trebuie să vă retrageți…ca să nu fiți evacuați…”
Mesajele se datoreaza scorului extrem de slab pe care partidul l-a inregistrat la alegerile parlamentare unde practiv PNL a fost zdrobit de PSD. Liberalii au prezentat aceeasi lista ca in urma cu patru ani iar electoratul a votat fix la fel, trimitand in parlament cu o mare doza de sansa doua persoane. Cristian Achitei va deveni senator al Romaniei in urma redistribuirii voturilor.
Desi alegerile s-au incheiat de doua zile, nimeni de la PNL nu a iesit sa comenteze dezastrul.
Sinziana Secrieru a renuntat in urma cu 4 ani sa mai fie membru activ in cadrul PNL Botosani tocmai din cauza ca tinerii nu sunt promovati in partid.
de |2020-12-08T07:49:16+02:008 decembrie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment