Stimați cetățeni, dragi botoșăneni,

A fost o luptă grea aceasta campanie. Însă obiectivul nostru politic trebuie să continue. Fundamentele proiectelor și a obiectivelor noastre vor fi aceleasi de a susține dezvoltarea și ridicarea unei noi generații de oameni politici.
Vom incerca sa facem lucruri concrete si de durata pentru acest judet macinat de interese si lupte obscure intre oameni politici oportunisti.
Vă mulțumim și vă suntem recunoscători tuturor celor care ne-au acordat votul la aceste alegeri parlamentare.
Eu, personal, nu ma voi schimba niciodata! Raman în continuare acelasi om luptator, puternic si increzator, sperând ca intr-o bună zi, impreuna să aduce o schimbare pentru Botosani, un județ care a fost uitat  de multi dintre  politicienii botoșăneni atunci cand s-au asezat comod pe fotoliile de parlamentari.
Vă stimăm și vă respectăm! Doar împreună cu voi o sa reușim să facem judetul Botoșani puternic atât din punct de vedere economic, cultural și social și mai ales politic .
Cei care au fost alaturi de mine până acum dar si de colegii mei din PRO România, ii rog sa ma sustina in continuare pentru ca nu-mi sta in caracter sa cedez și sa renunț, indiferent de situatie,  de aceea voi continua cu proiectele mele de a face din Botoșani, un județ  măreț  si prosper.
Consider că vor trece generații bune pana cand vom învăța cu adevărat  ce înseamnă puterea votului, puterea de a decide,  pana când nu vom mai fi indiferenti, pana când vom învața să nu ne mai plângem de nivelul de trai din țara noastră
Doar atunci cand vom lua atitudine si nu vom fi indiferenti in alegerea celor care ne conduc țara,  abia atunci putem afirma ca ne dorim un viitor mai bun pentru copiii, părinții si bunicii noștri.
Vă multumesc!