Administratia PSD-Pro Romania de la Primarie voteaza astazi scaderea burselor pentru elevi!

Dupa ce numai cu o luna in urma le marisera prin vot covarsitor, adiministratia PSD-Pro Promania va scadea astazi bursele elevilor. Cel mai probabil in urma cu o sedinta au fost doar luati de val si dupa aceea au observat ca nu au de unde sa le sustina. Busele au fost marite in urma cu o luna la propunerea consilierilor PNL. Astazi, la propunerea primarului Cosmin Andrei, ele vor fi scazute.

Proiectul de hotarare a iscat largi discutii pe retelele de socializare, circuland chiar si o petitie on-line in legatura cu propunerea executivului Primariei. Fostul inspector general, actual adjunct, Ada Macovei a postat urmatoarele:

Va rog, dragi prieteni sau cunoștințe, să vă alăturați cu toții, urgent, acestui demers, semnând petiția, până luni, 14 decembrie 2020, când în ședința Consiliului Local al municipiului Botosani, PSD-istii, care sunt majoritari, la un vot, vor sa taie bursele copiilor.

Vă mulțumesc și vă asigur că fac tot posibilul să vă reprezint interesele in calitate de consilier local, așa cum am jurat la preluarea mandatului, dar acum, am nevoie și de sprijinul dumneavoastră concret.
Este vorba despre cele 1740 de dosare depuse și aprobate în școlile și liceele botoșănene, pentru bursele ce vor fi acordate in acest an scolar, pentru rezultatele excepționale înregistrate anul trecut sau pentru copiii aflați în suferință-orfani sau bolnavi cronici, care îndeplinesc toate criteriile impuse de Primăria Botoșani
Concret, busele din invatamantul scolar din Botosani sunt stabilite in prezent la urmatoarele cifre: 300 de lei (de performanţă), 250 de lei (de merit), 200 de lei (de studiu) şi 300 de lei (socială).
Propunerea PSD-Pro Romania este ca bursele sa ajunga la urmatoaele valori: 200 de lei (de performanţă), 150 de lei (de merit), 130 de lei (de studiu) şi 120 de lei (socială).

 

de |2020-12-14T07:24:37+02:0014 decembrie 2020|TOP NEWS|

One Comment

  1. Bbogdan 14 decembrie 2020 at 11:45 - Reply

    Elevii nu au drept de vot, de ce naiba ar lasa banii acolo ? Banii se vor duce la asistatii social, analfabeti politic simpatizanti de pomana psd.

Leave A Comment