WhatsApp nu va mai putea fi accesat de cei cu telefoane vechi. Se intampla din 2021!

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite device-uri Android și iOS începând din 2021, conform unei postări făcute recent pe Twitter. Problemele de incompatibilitate vor apărea în urma unor actualizări ale aplicației și dispozitivelor.
Pentru început, toate dispozitivele iPhone care nu au cel puțin iOS 9 vor rămâne fără această aplicație populară. Așadar, toate modelele de iPhone 4 și mai vechi nu vor putea accesa WhatsApp începând din 2021. De asemenea, modelele 4S, 5, 5S, 5C, 6 și 6S vor avea nevoie de actualizare la iOS 9 pentru a putea utiliza în continuare aplicația, conform entrepreneur.com

În cazul dispozitivelor 6S, 6S Plus și prima generație de iPhone SE, acestea sunt ultimele care vor fi compatibile cu ultima versiune a sistemului, adică iOS 14.

WhatsApp nu va mai funcționa, cel puțin în mod corespunzător, pe dispozitivele care au o versiune anterioară de Android 4.0.3. Telefoane precum HTC Desire, LG Optimus Black, Motorola Droid Razr și Samsung Galaxy S2 nu vor mai fi deloc compatibile cu WhatsApp.

Anumite dispozitive vor putea accesa, în continuare, aplicația deoarece sistemul lor de operare a primit o actualizare însă, în cazul celor care nu primit patch-ul respectiv, singura soluție va fi achiziționarea unui dispozitiv nou.

By |2020-12-17T07:41:39+02:0017 decembrie 2020|TOP NEWS|

Comenteaza

Go to Top