Recent, în administrarea Urban Serv au ajuns un utilaj Euro 5, compactor de 6 metri cubi, cu destinație generală de colectare gunoi menajer agenți economici, un utilaj Euro 5 cu destinația spălare, în recipient specializat cu recuperare de apă, a containerelor din platforme, de 1,1 metri cubi și un alt utilaj multifuncțional, dotat cu lamă și sărăriță pentru acțiunile de deszăpezire, respectiv brațe hidraulice pentru transport containere.

În cele 18 luni de mandat ca director general al Urban Serv, am reușit să duc la îndeplinire unul din punctele contractului de management, referitor la îmbunătățirea parcului auto. Urban Serv a achiziționat în toată această perioadă șapte utilaje Euro 5 și două utilaje Euro 6, care să deservească și să îmbunătățească cele două activități principale, respectiv salubrizare și colectare deșeuri”, a precizat viceprimarul Bogdan Buhăianu.

Cele trei utilaje noi completează astfel lista de achiziții, deschisă încă de la începutul anului în curs.

Este îmbucurător faptul că parcul auto al acestei societăți este în continuă modernizare iar acest aspect se reflectă în activitatea Urban Serv. Cel mai important însă: aceste achiziții vin în folosul cetățenilor”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Valoarea noilor achiziții se ridică la aproximativ 44.000 de euro, costurile fiind acoperite din sursele proprii ale operatorului de salubrizare.