Bizar: PSD-istul Constantin Patrauceanu renunta la functia de deputat!

Nici nu s-au terminat bine alegerile si a aparut prima demisie in PSD. Constantin Patrauceanu a renuntat la calitatea de deputat in Parlamentul Romaniei preferand sa isi continue cariera politica doar la Consiliul Judetean Botosani! Evenimentul s-a produs ieri si a luat prin surprindere pe toata lumea dar a si adus bucurie in familia primaritei de la Varfu Capului a carei fiica, Maria Hutu a acces astfel in Camera Deputatilor. Desi Maria Hutu nu a mai avut nici un serviciu niciodata ea era pregatita de PSD pentru functia de administrator public la CJ.

Ciudata demisie a lui Patrauceanu a fost explicata chiar de el pentru presa. Acesta spune ca proiectele in care era implicat l-au convins sa ramana in Botosani si sa renunte la calitatea de deputat. Este greu de crezut aceasta explicatie dat fiind faptul ca in aceleasi proiecte era implicat si inainte de alegeri si avea posibilitatea sa opteze. Exista si opinii care sustin ca Patrauceanu ar fi preferat sa faca acest lucru din cauza unor probleme legate de niste terenuri in comuna Corni unde acesta conduce o ferma. Imuniatea parlamentara nu mai era in prezent de nici un ajutor dat fiind faptul ca majoritatea nu mai este la PSD.

Cert este ca Patrauceanu Constantin ramane doar cu o poza pe site-ul Camerei Deputatilor si cu o singura luare de cuvant in plen atunci cand a depus juramantul.

PSD Botosani a confirmat ieri printr-un comunicat decizia lui Patrauceanu de a renuntat la calitatea de parlamentar si de a continua in politica doar ca si consilier judetean.

de |2021-01-05T05:57:35+02:005 ianuarie 2021|TOP NEWS|

Leave A Comment