Bucurie imensa in familia Hutu-Atesoae! Fiica primaritei din Varfu Campului, Alexandra Hutu si sotul ei Mihnea Atesoae au dat lovitura saptamana aceasta. Alexandra a devenit parlamentar prin retragerea bizara a unui coleg de pe liste, iar Mihnea a devenit reprezentantul judetului Botosani la filiala ADR Nord-Est de la Bruxelles! In doua zile consecutive pe cei doi soti, ambii membri PSD,  i-a lovit norocul si practic si-au schimbat viata si carierele accesand niste functii extrem de ravnite pentru toata lumea.

Pana in prezent, Alexandra Hutu nu a mai avut nici un serviciu iar Mihnea a fost consilier al fostului presedinte CJ Costica Macaleti. El nu a facut niciodata nici un proiect european dar cu toate acestea va reprezenta judetul in ceea ce priveste proiectele finantate prin ADR Nord Est.

Mihnea Atesoae a promovat ca si angajat al biroului ADR de la Bruxelles in urma unui concurs desfasurat in luna septembrie dar a carui rezultate s-au aflat zilele trecute. Acest lucru a fost confirmat de catre presedintele CJ in functie, Doina Federovici:

„Domnul Mihnea Ateșoae a dat un examen la Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est Piatra Neamț pe care l-a luat și nu a fost propus de către președintele Consiliului Județean pentru ocuparea acestei funcții. Mai mult, lucrurile s-au desfășurat înainte ca eu să câștig președinția Consiliului Județean Botoșani. Dincolo de acest lucru, am mare încredere în domnul Ateșoae, care prin activitatea pe care o va desfășura la Biroul ADR Nord-Est de la Bruxelles va aduce plus-valoare și pentru județul Botoșani.”

Doina Federovici este si parintele spiritual al Alexandrei si al lui Mihnea Atesoae, cununandu-i in urma cu cativa ani.

Alexanda Hutu este una din pesoanele cele mai in voga si cele mai mediatizate in PSD Botosani. Ea a candidat pentru Camera Deputatilor si a pierdut la limita. Dupa retragerea lui Constantin Patrauceanu din Parlament, Alexandra va depune zilele viitoare jurmantul ca si deputat. Este licentiata la doua facultati si pana acum universul ei lucrativ a fost construit doar in jurul PSD fiind consiliera fie la cabinetul Doinei Federovici fie la cabinetul fostului prefect si el acum deputat PSD, Dan Slincu.

Tot atunci isi va lua si sotul ei, Mihnea, in primire scaunul de la biroul din Bruxelles. Biroul ADR Nord Est de la Bruxelles este nou infiintat si acolo vor lucra ca si manageri de proiecte cate un reprezentant al fiecarui judet din regiunea NE.

Mihnea Atesoae a confirmat pentru presa evenimentul dar si faptul ca nu a mai fost in viata lui manager de proiect pe fonduri UE. \

Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste care acum este incununata si niste servicii la care nici nu au visat vreodata.

 

sursa foto: facebook Alexandra Hutu