Liberalii intenționează sa-l numeasca  pe Cristian Roman director general în cadrul Exploatării Complexe Stânca-Costești. Informatia a fost confirmata de lideri ai partidului. Suprinzator, acest lucru pentru Cristian Roman insemna tragerea pe linie moarta  din punct de vedere politic chiar daca primeste un post extraordinar de ravnit. Roman a pierdut la PNL doua randuri de alegeri parlamentare, ratandu-si astfel cariera de deputat.

Actualul manager, Mircea Vucovici, împlinește vârsta de pensionare pe 22 ianuarie. El a solicitat ANAR , în urmă cu mai bine de trei săptămâni, prelungirea activității, iar președintele autorității i-a acceptat cererea pentru un post de inginer, iar nu ca director. ANAR este condus de către liberalul Ervin Molnar, care are printre atribuții inclusiv numirea și eliberarea din funcție a coordonatorilor nodurilor hidrotehnice din țară.

Salariul revendicat ca director și cel încasat ca șef de sistem în cadrul Microhidrocentralei din Stânca cumulează aproximativ 100.000 de lei anual.

Nodul hidrotehnic are ca folosințe principale combaterea inundațiilor unui râu capricios, irigațiile, alimentările cu apă, hidroenergia și piscicultura. Lacul de acumulare cu un volum total de 1.400 mil m³, al doilea din țară după Porțile de Fier I. Instituția publică aflată în coordonarea Ministerului Apelor și Pădurilor are un inventar al bunurilor de peste 200 de milioane de lei.