Bataie de joc: USR propune drept subprefect de Botosani pe Ady Hobjila!

Ady Hobjila este propunerea de suprefect a USR Botosani. Vicepresedinte al USR, Hobjila s-a facut remarcat doar prin scandalurile in care s-a implicat de doi ani de cand activeaza in politica. Dosarul acestuia a fost trimis la Bucuresti la conducerea centrala a partidului spre validare insa nu este clar cum vor proceda cei de la USR deoarece Hobjila nu se califica pentru acesta functie date fiind reglementarile din Codul Admninistrativ.

In trecut Ady Hobjila a fost amendat de Consiliul National de Combatere a Discriminarii cu 10.000 de ron pentru afirmatii jignitoare la adresa cetatenilor de etnie romma.

Avem o soluție de a scoate romii din Centrul Vechi, reamenajăm totul. Oricât ne-ar costa, merită scoși romii din Centrul Vechi. Avem soluții. Prima dată trebuie curățenie și abia apoi poți face ceva acolo„.

Aceasta este declaratia pentru care liderul USR Botosani a fost amendat de catre CNCD si a devenit subiect inclusiv pentru presa internationala.

La fel, propunerea de subprefect a judetului, s-a facut remarcat prin derapaje verbale fapt care l-a dus inclusiv in conflict cu presa locala dar si cu colegii de partid. 10 membri USR si-au dat demisia din partid vara trecuta si au trecut la PSD sustinand ca au procedat astfel determinati de un conflict avut cu Ady Hobjila. Dealtfel acesta se afla si in centrul scandalului privind desemnarea candidatilor USR la Consiliul Local si cel Judetean.

Informatia a fost comentata de catre liderii PNL care au fost de parere ca este fix problema USR pe cine desemneaza ca si suprefect, insa au conformat numele lui Hobjila drept cel trimis la Bucuresti pentru a ocupa aceasta functie.

de |2021-01-12T04:04:44+02:0012 ianuarie 2021|TOP NEWS|

Leave A Comment