Nici nu s-au terminat bine alegerile ca in filiala locala Pro Romania a si izbucnit scandalul. Plecarea Mihaelei Hunca pe functia de director la Palatul Copiilor a dezlantuit orgoliile din Pro Romania. Aceasta a incercat sa il impuna ca presedinte interimar pe viceprimarul Liviu Toma insa o parte din membrii partidului s-au opus.

Ieri, in timpul unei sedinte de partid desfasurate la un restaurant din municipiu, fosta deputata Mihaela Hunca a comunicat membrilor Pro Romania prezenti ca de la Bucuresti, Victor Ponta a transmis ca Toma sa conduca intermar partidul la Botosani. Aceastia in mare parte nu au fost deacord cu propunerea ex-deputatei. Sedinta s-a terminat fara nici un rezultat dar cu o mare cearta.

In acest moment filila Pro Romania Botosani nu este condusa de nimeni! Iata mesajul postat pe o retea de socializare de catre Mihaela Hunca, imediat dupa scandalul din partid:

Pro România Botoșani rămâne alături de cetățeni prin reprezenanții în primării, în Consiliile Locale și cel județean.
Sâmbătă, 16 Ianuarie s-a desfășurat întâlnirea județeană cu alesii locali și coordonatorii organizatiilor locale. La aceasta întâlnire s-au prezentat activitatile ce vor avea loc in acest an. În urma retragerii Mihaelei Huncă din funcția de coordonator, a fost numit de la nivel național Constantin Liviu Toma, viceprimarul municipiului Botoșani. Acesta va coordona interimar activitatea organizației PRO România Botoșani, până la alegerile care vor avea loc conform unui calendar stabilit de către Biroul Executiv Național. Mihaela Huncă rămâne în echipa de conducere a partidului din postura de membru al Biroului Județean și coordonator la nivel național al Departamentului de Educatie PRO România.
În perioada următoare se va realiza la nivelul fiecărei formațiuni locale analiza activității din anul 2020 și se vor întări organizațiile. Chiar dacă nu suntem un partid parlamentar, noi vom continua să fim alături de cetățeni prin proiectele pe care le vom iniția și susține in Consiliile Locale și în Consiliul Județean.”