Sala Sporturilor a fost reparata de DSPSA in regie proprie, cu cheltuieli minime. Lucrarile au debutat in luna septembrie cu un singur angajat. Directorul DSPSA, Eugen Turcanu spune ca a luat aceasta decizie de a remania cladirea Salii Sportului din cauza faptului ca trebuit sa dea treaba salaraiatilor pe perioada cat sala e inchisa cauza din care hotararea a fost de executare de lucrari de reparatii in regie proprie.

Începând cu luna septembrie a anului 2020 am început reparațiile curente la sala polivalenta. Aceste operațiuni au vizat partea refacere a tencuielilor la interior , in holul principal si la intrare. 
Deasemenea am reparat acoperișul salii polivalente, partea curbata de la fatada , pe unde se infiltra apa și deteriora pereții interiori. Tot aici am recondiționat cele 2 casierii care prezentau infiltratii și mucegai  transformadu-le în 2 spatii funcționale în care lucrează colegi de la contabilitate.
În partea a 2 a am reparat pereții interiori din sala de joc .( 2 laturi din spatele porților, lungimea salii catre vestitele jucătorilor, balconul)
Partea a 3 a repararea unor spatii din corpul administrativ, unde sunt sălile de forta , vestiarele sportivilor și arbitrilor .
Lucrările au început în septembrie cu 1 muncitor, iar din octombrie cu încă 2, toti salariați a dspsa. Adică în,, regie proprie „.
Total cheltuieli pana la acest moment 23500 lei . Am reusit deasemeni sa schimbam toti robinetii care erau blocați în centrala termica a salii”, a declarat directorul DSPSA Eugen Turcanu.