Daniel Câșlariu, fondatorul și președintele Asociației „Grup Civic” Botoșani a avut astazi o intalnire cu conducerea Consiliului Judetean.

Una dintre cele mai arzătoare probleme ridicate de către Daniel Câșlariu este lipsa sau slaba implicare a unor asistenți sociali și/sau comunitari în rezolvarea problemelor grave cu care se confruntă mulți botoșăneni din mediul rural.

„Asistența socială nu se face din birou. Suntem deschiși la orice fel de colaborare și să ajutăm cât putem. Avem resurse, avem dorința de a face lucruri, dar avem nevoie de implicarea asistenților sociali și a celor comunitari, pentru a nu-i lăsa pe cei mai oropsiți dintre noi în mizerie”, i-a transmis Daniel Câșlariu președintele Consiliului Județean.

Presedintele CJ, Doina Federovici și-a arătat interesul pentru a-l ajuta în activitatea pe care o desfășoară. La finalul intalnirii, acesta a declarat:

„ Suntem deschiși la o colaborare de lungă durată cu Asociația «Grup Civic», care a demonstrat că prin voință, empatie și cu un minim efort se pot face lucruri care să le schimbe puțin în bine viața semenilor noștri care se confruntă cu probleme.”

Cu această ocazie, Doina Federovici a completat și semnat Formularul 230 prin care a direcționat 3,5% din impozit către Asociația „Grup Civic” Botoșani.

Îi îndemn pe botoșăneni să fie alături de Daniel Câșlariu să demonstreze că suntem oamenii faptelor bune”, a conchis Doina Federovici.