Surprizele nu contenesc cand e vorba de presedintele CJ Botosani Doina Federovici. Ea a avut curajul, pentru o sedinta, sa se deplaseze la Vaslui. Deja in Palatul Administrativ se puneau pariuri la aflarea vestii ca Doina va face aceasta deplasare, despre cum si cu cati ochi vineti se va intoarce de la Vaslui. Cu toate acestea, dupa ce a participat la sedinta si evident dupa ce a compus un comunicat de presa cu multe poze, presedintele CJ Botosani s-a intors acasa teafar.

Iata ce spun angajatii CJ aflati in stare de soc dupa ce Doina s-a intors acasa:

Nu avea nici o zgarietura. M-am uitat bine. Nici un ochi vanat, nici o arcada sparta si nimic rupt. E de mirare. Si culmea, nici mahmura nu era. Eu cred ca a mintit ca a fost la Vaslui. Nici o femeie teafara la cap nu s-ar fi dus singura acolo, si culmea, unde, la o sedinta despre abandonul scolar si educatie. Cred ca si-a luat o zi libera si ne-a mintit ca a fost la Vaslui ca sa se dea mare„.

Date fiind acestea, Fedeorvici a vrut sa infirme faptul ca nu a fost la Vaslui si a lasat pe canalele neoficiale sa sa scurga in presa mai multe poze despre sedinta cu presedintii CJ din Moldova la care a participat.

Nu stiu ce ce atata panica cu Vasluiul aceasta. Sunt si ei ca noi, tot oameni, tot PSD-isti. Sa-i fi vazut ce cuminti erau. La sedinta am fost servita cu apa, pe care am baut-0. Am sesizat ca baiatul care ne servea statea asa cu tava si astepta sa ne luam singuri sticlele. L-am intrebat de ce nu le desface el si mi-a spus ca are alergie la apa. Saracutul de el….  In alta ordine de idei am fost, am invins, am venit. Am stabilit clar ca cei mici trebuie sa mearga la scoala si sa nu abandoneze. Nu toti se pot descurca ca mine si nu toti pot avea norocul meu„.

Ca sa confirme faptul ca i-a invins pe vasluieni, presedintele CJ Botosani a mai reiterat faptul ca Botosaniul este un judet de genii si geniile nu pot fi batute decat daca esti si tu geniu la randul tau: „Nu este cazul in Vaslui”