Guvernul a alocat bani pentru drumul Botosani-Targu Frumos dar si pentru drumul Botosani-Stefanesti. Veste proasta pentru Doina Federovici si PSD care in felul acesta se vad fara o tema de campanie electorala.

Mult discutatele drumuri au fost de aproape 20 de ani teme centrale de campanii electorale si de contre politice. Toti deputatii, senatorii, presedintii CJ si influencerii politicie si-au facut legaminte si juraminte, promisiuni, conferinte de presa si chiar vizite pe teren in incercarea de a capitaliza meritul refacerii acestor doua drumuri atat de importante. Niciunul nu a reusit deoacere pe aceste doua sosele atat de stricate nu s-a aruncat niciodata nici un gram de asfalt nou. Au fost peticite cand si cand si doar atat.

Acum, prin Legea Bugetului de Stat au fost alocate fonduri pentru inceperea efectiva a lucrarilor care aveau si licitatiile facute. Probabil zilele viitoare vor incepe politicienii sa-si aroge meritele, insa deja nimeni nu ii mai crede. Aceste drumuri trebuiau facute pentru ca a circula pe ele atinge cel mai dureros punct alt limitei suportabilitatii.

Insa sunt in stare sa pun un pariu. Asa cum PSD condus de Victor Ponta si-a arogat meritul pentru constructia drumului Botosani-Suceava desi nu au contribut cu nimic (drumul era deja licitat si finantat), va face la fel cu cele doua sosele: festivism la inceputul lucrarilor si festivism la finalizarea lor. Probabil si PNL va face la fel in disperaare dupa capital electoral. Si atunci vom asista din nou la o batalie comic-amara cand toti politicienii vor tipa in cor: „Ba eu, ba eu!

Apropoo, sa fiu putin rautacios, parlamentarii PSD si AUR de Botosani au votat impotriva bugetului, deci implicit si impotriva alocarii de sume pentru reabilitarea celor doua sosele.

Cat de mult ii vor lipsi Doinei pozele cu santierele de pe cele doua drumuri ce strabat judetul………