Urban Serv reinventeaza curatenia! Lustru total!

Metode noi, inovatoare la Urba Serv, firma responsabila de curatenia orasului. In lipsa unor detergenti adecvati si a carpelor, conducerea firmei a decis curatarea bancilor din oras printr-un procedeu nou, invaziv ­čÖé

Toti salariatii firmei care cutreiera strazile in cautarea mizeriei au primit dispozitie sa zaboveasca cel putin cate doua ore pe zi pe cate o banca murdara de gainatul pasarilor. Astfel, fara apa, carpe si detergent, deci fara nici o cheltuiala, bancile vor deveni curate bec chiar si dezinfectate din cauza aciditatii mizeriei de porumbel.

Nu stiu cum mi-a venit ideea aceasta. Sper ca am sa il incant pe domnul primar. Cred ca putem face un efort sa curatam toate bancile din oras intr-o ora daca angajam atatia salariati cate banci murdare sunt. Se aseaza fiecare pe cate una o ora sau doua si bancile devin si curate si dezinfectate. Dupa aceea ii dam afara„, a declarat directorul firmei de salubritate, inginerul Mihai Gabrie Tanase.

Declaratia zilei ii apartine tot lui Tanase, un pasionat microbist dar si arbitru de fotbal in categoriile inferioare:

„Am invatat de la sportul acesta un lucru. Cu cat stai mai mult pe o banca cu atata o lustruiesti mai bine”

Drept urmare surse din Primaria Botosani confirma faptul ca in scripetele Urban Serv va apare o noua meserie, cea de lustrangiu calificat.

 

 

de |2021-03-04T09:03:05+02:004 martie 2021|Botosani Cenzurat, Important, TOP NEWS|

Leave A Comment