Votul din sedinta de CL de ieri a scos in evidenta faptul ca primarul numit, Cosmin Andrei nu mai detine majoritate in Consiliul Local. Acesta a initiat un proiect de hotarare care prevedea ca semaforizarea orasului sa fie luata din administrarea DSPSA si trecuta in subordinea unui birou nou infiintat in Primarie. Votul a fost potrivnic propunerii lui Andrei care se vede astfel in imposibilitatea de a-si promova propriile proiecte. PSD si Andrei aveau nevoie de 12 voturi pentru a-si impune punctul de vedere insa nu au reusit sa obtina decat 11, strict ale membrilor de partid.

In acest fel, vieceprimarul Liviu Toma a demonstrat si faptic ca nu mai face parte din majoritatea social democrata, grupul cel mai numeros din CL. Acesta declara la inceputul anului ca nu va vota razbunari politice si hotarari care nu isi au sensul decat de a multumi o mana de politicieni interesati.

Semafoarele raman la DSPSA si astfel primarul numit de judecatori Cosmin Andrei isi vede visul de a desfiinta DSPSA bucata cu bucata, spulberat in fata ochilor.