Pana la urma valoarea totala a lucrarilor la Teatrul Mihai Eminescu va ajunge la 20 de milioane de euro. Consiliul Local a aprobat in aceasta saptamana cheltuielile legate de finalizarea lucrărilor la Teatrul „Mihai Eminescu” din municipiul Botoșani.

Potrivit initiatorului, primarul numit Cosmin ANDREI, valoarea lucrărilor a crescut la 10.950.000 euro, inclusiv TVA, din care finanțare nerambursabilă 4.590.000 euro și contribuția Municipiului Botoșani de 6.360.000 euro. El susține că valoarea proiectului a crescut la aproape 11.000.000 de euro în urma reproiectării Teatrului „Mihai Eminescu”.

Pana acum in lucrarile nevazute de la Teatrul Mihai Eminescu s-au mai bagat din bani publici in jur de 10 milioane de euro. Toata aventura a fost pornita de catre fostul primar PSD Ovidiu Portariuc, continuata de Catalin Flutur si acum urmeaza un credtit al municipalitatii pentru terminarea proiectului.

Cormin Andrei a confirmat in cadrul sedintei de CL ca Primaria va face un credit pentru a putea beneficia de partea ei de cofinantare pentru proiectul inceput in urma cu 9 ani.