Piata are cu un hot mai putin. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unei femei de 42 de ani din municipiul Botoșani cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 17 martie 2020, în timp ce aceasta se afla în Piața Centrală, profitând de neatenția unui tânăr de 21 de ani din muncipiul Botoșani, i-ar fi sustras din buzunarul exterior al hainei, portofelul cu suma de 470 de lei.

Întrucât femeia a fost surprinsă de o altă persoană din apropiere, care a atenționat victima, aceasta a încercat să părăsească locul respectiv, fiind urmărită de tânărul de 21 de ani, care între timp s-a întâlnit cu o patrulă de poliție căreia i-a relatat evenimentul.

Polițiștii au interceptat femeia de 42 de ani și au condus-o la sediul poliției pentru continuarea cerectărilor, ulterior față de aceasta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, urmând ca în funcție de rezultatele cercetărilor să fie dispuse măsuri.